Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: dm 7020s

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 7020s

    Situatia e urmatoarea:
    dm7020s face server ptr retea locala formata din 4 utililatori, totul functioneaza impecabil, nu sunt probleme de "imparteala" cu celelalte, "buba" e urmatoarea, nu mai reusesc sa ma leg in telnet la "individul" de mai sus, nci cu dcc, nici in commander, nici cu editoarele de canale, practic, nu mai pot face nici o modificare. Totul s-a intamplat dupa ce am folosit o singura data Enigmaedit, totul okay pana la urmatorul uppgrade de canale cand mi-a dat eroarea respectiva.
    Am schimbat cablul de retea, reporniri...etc, degeaba. chestia e ca nu prea imi "arde" sa-l resetez (inca), sunt aproape doi ani decand totul functioneaza fara intrerupere, aku a intervenit problema asta.
    E cineva care a avut probleme de genul asta ?, nu inteleg cum de nu ma lasa sa intru pe poarta 21
    Toate cele bune

  2. #2
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o fi mai destept vecinu

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    o fi mai destept vecinu
    nu , nu au treaba dm-urile vecinilor, nu se baga la asa ceva ptr ca deabia au invatat sa foloseasca telecomanda, iar celelalte 2 dm-uri sunt la mine in casa

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea este ca tu ai avut lasat setat pe Enigma 2
    care are alta locatie la fisiere fatza de E1

    baga un images nou- alta sol nu cred ca o sa iti ramina - SPER numai ca ai salvat configurile tale

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default probabil

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    parerea mea este ca tu ai avut lasat setat pe Enigma 2
    care are alta locatie la fisiere fatza de E1

    baga un images nou- alta sol nu cred ca o sa iti ramina - SPER numai ca ai salvat configurile tale
    asa cred si si eu, ca nu am modificat,(din neatentie) bine settingul canalelor, si mi-a "busit" ceva .
    tocmai asta vroiam sa evit (o alta imagine), ptr ca nu am salvat configuratiile, si aku nu pot intra in telnet

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    evtl. iti faci din Profil - un cont nou - cu setarile tale default- cu ID_ul de la Box- si poate ai norocul sa intri pe Boxa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top