Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default Apple şi Google se vor "lista" la Bucureşti

  Consiliul Bursei de Valori Bucureşti a aprobat parametrii aferenţi tranzacţionării acţiunilor Apple, Bank od America, Intel, Coca Cola, Visa, JP Morgan Chase, Microsoft, Google, McDonald's, Merck, prin intermediul market makerilor pe platforma ATS internaţional, o secţiune din cadrul bursei.
  Pentru aceste companii, societatea de brokeraj din Bucureşti Tradeville va activa n calitate de market maker. Tradeville va oferi cotaţii de vnzare şi cumpărare la o diferenţă de preţ de 2%.
  Bursa de Valori Bucureşti ncearcă să vină cu acţiuni internaţionale, and n vedere sărăcia de titluri de pe piaţa locală.
  Pentru un investitor din Romnia tranzacţionarea acestor acţiuni internaţionale se poate face prin intermediul platformelor de tranzacţionare.
  Premiul cel mare este listarea Facebook, aşteptată la listare n SUA luna viitoare.
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 2. #2
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Apple debutează miercuri pe bursa de la Bucureşti. Acţiunile celei mai mari companii din lume se vor tranzacţiona doar două ore pe zi

  Acţiunile a cinci dintre cele mai cunoscute companii americane vor fi tranzacţionate ncepnd de miercuri, 18 aprilie, şi pe sistemul alternativ de tranzacţionare (ATS) al Bursei de Valori Bucureşti.

  "Vedetele" vor fi acţiunile producătorului de telefoane inteligente şi tablete Apple, care vor fi şi cele mai scumpe acţiuni tranzacţionate la Bucureşti. Preţul unei acţiuni Apple a atins marţi un nou maxim istoric, sărind de 640 de dolari, iar miercuri se tranzacţionau n apropierea nivelului de 630 de dolari. La acest preţ, o acţiune Apple ar fi cotată la Bucureşti la circa 2.100 de lei. Apple este n prezent cea mai valoroasă companie din lume, cu o capitalizare de 600 de miliarde de dolari.

  Tot joi vor debuta pe bursă şi acţiunile Coca-Cola, Intel, Visa şi Bank of America. Firma de brokeraj Tradeville va fi market-maker pentru cele cinci acţiuni.

  Acţiunile se vor tranzacţiona n intervalul orar 16:30-18:30, adică doar n cele douăore ct programul bursei de la Bucureşti se suprapune peste programul burselor americane.
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top