Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Noua Versiune Software Digi

    Buna seara
    Am facut prostia sa actualizez receptorul Hyundai HSS 5160 ,iar acum nu reusesc sa gasesc satelitul astra 19,2,
    daca scanez transporderii de pe astra a mi scrie ca este eroare(semnal 98 %)
    sau cum pot revenii la versiunea anterioara

    Va multumesc
    Last edited by cagiva98; 5th April 2012 at 22:56.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cagiva98 View Post
    Buna seara
    Am facut prostia sa actualizez receptorul Hyundai HSS 5160 ,iar acum nu reusesc sa gasesc satelitul astra 19,2,
    daca scanez transporderii de pe astra a mi scrie ca este eroare(semnal 98 %)
    sau cum pot revenii la versiunea anterioara

    Va multumesc
    Nu cred ca poti sa revii. Cu noul soft iti merg foar canalele de la ei .

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Nu cred ca poti sa revii. Cu noul soft iti merg foar canalele de la ei .
    pai asta inseamna ca astia a si bat joc de noi,pentru ce mai are diseq?
    bataie de joc,tipic romanesc

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun. Dupa noul update, poti sa-ti iei adio de la alte canale FTA de pe alti sateliti sau de pe 1W. Doar canalele ce vor primii un numar in lista le vei putea vizualiza. Diseq-ul nu mai poate fi utilizat dupa update,nici scanarea altor frecvente.

    LE: Nici nu te gandii ca vei putea face Downgrade.
    Last edited by innesat91; 6th April 2012 at 03:43.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gindeste-te doar la un alt furnizor de servicii

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inafara de Focus nu stiu la ce se poate gandii

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    Bun. Dupa noul update, poti sa-ti iei adio de la alte canale FTA de pe alti sateliti sau de pe 1W. Doar canalele ce vor primii un numar in lista le vei putea vizualiza. Diseq-ul nu mai poate fi utilizat dupa update,nici scanarea altor frecvente.

    LE: Nici nu te gandii ca vei putea face Downgrade.
    nu la toate modelele.eu de exemplu i-am facut downgrade la modelul Hyundai 1120NA dar nu am avut probleme de genul asta.scaneaza orice frecventa si orice satelit

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipryan View Post
    nu la toate modelele.eu de exemplu i-am facut downgrade la modelul Hyundai 1120NA dar nu am avut probleme de genul asta.scaneaza orice frecventa si orice satelit
    Deocamdata
    Urmeaza si la celelalte

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci vor bloca si 1160 si restul pentru FTA? Dar ce logica e aceasta?

    Sper ca update-ul sa nu fie obligatoriu.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by amandigi View Post
    Deci vor bloca si 1160 si restul pentru FTA? Dar ce logica e aceasta?

    Sper ca update-ul sa nu fie obligatoriu.
    o logica prosteasca,ca receptorul sa fie folosit doar pentru digi(fara receptia altor sateliti si alte programe fta).au luat exemplul de la dolce!.Pe de alta parte au rezolvat unele bug-uri(ex.sarirea de pe un canal pe altul,pierderea brusca a semnaului).nu e obligatoriu updatul deocamdata dar credca se gandesc ei si la o varianta obligatorie...ca asa e romanu!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, mai ales ca dupa cum am citit si posibilitate de a aranja programele dupa palcul dau e scos. Si adaugand ca unii au cumparat receptorul si fiindca pot fi folosit FTA acesta este o metoda de a strica (limita) proprietatea ta.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o magarie tipica furnizorilor de servicii.
    Daca la telefoane poti spune ca e subventionat si merita sa iei unul codat, la receivere de sat situatia e inversa: sunt vandute la pret mai mare decat cele de pe piata profitand de faptul ca sunt in norme de codare speciala cu imperechere cartela-receptor. ( exclus Focus )

    O sa se simta din ce in ce mai mult duopolul RDS-RT cu masuri abuzive dar inca mai e si Focus ( Conax ) care strica apele...si sper sa mai intre pe piata inca un jucator pre-pay Conax pentru o concurenta reala.

    In rest nu faceti update deoarece exista firmware care blocheaza revenirea la setarile de fabrica sau downgrade. Se poate distruge flash-ul.
    La toate receptoarele de la rds-rt update-ul se face DOAR la comanda utilizatorului din ce cunosc.
    Nu exista functii automate care sa poata fi activate/dezactivate.

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu esti fan sport, treci pe focus fara sa te gandesti de doua ori. Dupa ce o sa dai de canale HD, nu o sa regreti mutarea. Plus ca ai libertatea sa iti alegi ce receptor vrei (Conax), si nu o sa te streseze nimeni cu update de soft sau cine stie ce limitari.
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu sunt fan sport (ma uit la Formula 1, dar nu pe Digi), dar imi trebuie Minimax HU, care nu e la Focus... Si ma uit la unele programe FTA de stiri (Euronews, BBC, AlJazeera) pentru care imi trebuie FTA (de aceea am luat 2 LNB-uri, switch Diseq, etc). Oricum daca forteaza update, OPC va primi o sesizare.

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui facut un STICKY sa nu faca lumea update.
    Sa dus si digi pe apa simbetei.



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top