Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default Voi cum depistati....

    Salut,de cateva zile gasesc clientii toti decuplati,asta cam de 2 ori in 24 ore. Sa fie de la vreunul din clienti fenomenul,depinde si de imaginea folosita. Voi cum depistati daca ii urmare de la vreun client ? Folosesc numai CCcam,dm 8000,linii doar 25,imagini am instalat 3 "soiuri",fiecare cate doua zile.Cu toate imi decupleaza clientii.
    Va multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am avut problema asta. Dar la mine nu cadeau toti clientii...ci doar cate un grup de 10-15 simultan si la intervale de maxim o ora. Clientii nu erau aceasi de fiecare data. Dupa 3 zile de cautari , teste si nervi am gasit problema. Era din router...dar nici acum nu stiu ce are routerul Nu se deconecta, nu primeam alt ip de la romtelecom, merge impecabil pe net...si wireless...dar cu toate astea cu cccam-ul nu vrea.
    La tine daca cad toti clientii ar putea fi vorba de adresa dns...poate dureaza ceva pana isi face update. Daca ti se schimba ip-ul de 2-3 ori pe zi asta ar putea fi una din cauze.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil INADYN nu este bine setat, sau e setat cu timpul de update mult prea mare.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default heh

    sa ghicesc..net de la RDS.
    dai un restart la cccam sa vezi cum se conecteaza toti la loc.
    sau la ppp0e la router

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghita_49 : am avut si eu problema asta si era de la conexiunea RTC, ping fiind in jur de 60ms chiar si spre dns lor si evident upload mic. Mai poate fi si de la router dar mai putin probabil: asta poti verifica cu alt router.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=tinichea;1153657]sa ghicesc..net de la RDS.


    asa-i. net am de la rds, cont no-ip,router D-Link DI-524,dreamul conectat wireless la laptop.acestea toate si CCcam cfg sunt in aceeasi"schema"de functionare de multe luni,doar linii am mai modificat. imi mergea totul bine,nu puneam mana pe restart la clienti decuplati cu saptamanile sau cand mai schimbam imagini si nu cuplau din prima.
    acum...se baga benga in ele.

  7. #7
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default net

    e de la net ceva
    si eu am schimbat 3 routere si degeaba
    cu dlink a mers 2 luni ok pana iar a inceput cu figuri.....
    asta e...eu mi-am mutat cortul pe vps si de pe dm ma uit doar eu...cand e bezna ii ard un disconnect/connect din router si isi revine sau un restart la cccam

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    GHITA?.....pai nu ai gasit "moasa"

    http://forum.paytv.ro/showthread.php...99#post1093399

  9. #9
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Ce treaba are netul de la RDS cu CCcam si clientii care se decupleaza? Ce, la rds circula bitzii mai altfel ca la romtelecom sau upc? Sunt si eu curios de argumente, si nu de... "cred ca". "mi se pare ca.." etc.


    Am net de la rds, router tp-link ssi nu am avut niciodata problemele descrise de voi mai sus. Cont no-ip, newnigma2 instalat, ccam 213.

    Regards,
    yada yada

  10. #10
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default mda

    L-am chemat pe nea x sa vina sa ii ia draq cu netul lor sin buc si in T*
    aceeasi probleme..a fost stricat aparatul de pe casa scarii..routerul ma gandesc sau vre-un switch chinezesc de cacao.dupa un reset iar a mers ok o luna...canz spuneam de net ma refeream la reteaua lor nu la bitzi.......


    Quote Originally Posted by siZan View Post
    Salut,

    Ce treaba are netul de la RDS cu CCcam si clientii care se decupleaza? Ce, la rds circula bitzii mai altfel ca la romtelecom sau upc? Sunt si eu curios de argumente, si nu de... "cred ca". "mi se pare ca.." etc.


    Am net de la rds, router tp-link ssi nu am avut niciodata problemele descrise de voi mai sus. Cont no-ip, newnigma2 instalat, ccam 213.

    Regards,

  11. #11
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Post

    @ghita_49 : asa-i. net am de la rds, cont no-ip,router D-Link DI-524,dreamul conectat wireless la laptop.

    fa conexiunea la net cu cablu utp ........fara wireless si vezi daca face la fel

    eu tin sa cred ca e de la conexiunea wireless
    Last edited by coconut; 4th April 2012 at 18:12.
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top