Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema cu HUMAX Digi+C

    Buna seara!
    De vreo 2 zile nu stiu ce se intampla, dar sunt momente in care pe TV-ul meu canalele se vad in alb-negru.
    Am sunat la RCS-RDS si au zis ca, cica, ar fii de la ei. Stie cineva ceva?
    A mai avut cineva problema asta?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat să schimbi de pe TCM pe alt canal
    ----------------------------------------------

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Ai incercat să schimbi de pe TCM pe alt canal
    Daca schimba pe TOP 1 si ii nimereste pe Stan & Bran o sa fie la fel ...

    @StefanApostol Daca e de la ei nu-ti face griji...

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, este de la ei, mai nou azi dimineata nu mai era nici o antena, toate codate sau ne-disponibile..."ceva e putred in Danemarka"


    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Ai incercat să schimbi de pe TCM pe alt canal
    unde ai vazut tu ca am spus ca eram pe TCM..daca ai chef de "glume de zahar" de genul asta, esti liber sa le faci in alta parte. got it? good!
    Last edited by StefanApostol; 2nd April 2012 at 10:48.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema generala se pare. Se rezolva prin off-on din telecomanda. Se duse dreq si brandul asta...toti le fac cu componente cat mai ieftine si proaste.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vad ca de cateva zile nu mai face figuri. sa speram ca ramane asa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top