Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema SF cu ss2 & LNB Philips 0.6

    Am o problema care ma manca de cand mi-am pus instalatia.

    Suna cam asa: vad canalele de pe HB fara probleme, majoritatea, dar sunt multe care in momentul in care mut pe ele in ProgDVB, pur si simplu nu am semnal pe ele... nici macar nu zice 0%.
    Las pe canalul cu pricina, inchid ProgDVB si il deschid iara, si atunci deabia am semnal pe el, si il si vad. Dar daca mut pe un canal din cele care mergeau si innainte si revin innapoi, aceiasi problema.

    Acum faza SF: sunt pe un canal care merge si mut pe CANAL+ FILM si dupa aia pe unul care aveam probleme, si stupoare: acesta merge

    Am venit cu placa DVB a unui prieten sa vad daca e stricat LNB-u, dar se pare ca cu al lui imi merge... A lui totusi e rev. 2.6 si a mea 2.3. O sa incerc si cu un 2.3...
    Am mers si eu cu placa mea la antena lui... si nu apare problema la el.

    In concluzie: se poate sa fie incompatibila placa DVB cu LNB-ul meu? (PHILIPS 0.6dB) sau am probleme cu altceva?

    Eu sunt pe HotBird si cateva din canalele cu probleme sunt: 4funTV, HIT CHANNEL, cele din pachetul T-Systems/MTI, RTL, RTL II, s.a.
    Canalul CANAL + FILM pare sa rezolve temorar problema si parca ar debloca ceva acolo.

    Astept pareri, si daca sunteti care ati patit la fel...

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce drivere ai?
    incearca 4.28

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si 4.2.8 si 4.2.11 fac la fel

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alt so inafara de 2003 ai incercat?

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da... si pe XP am incercat... aceiasi problema si nu pot sa-mi imaginez ce poate fi defect acolo.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceasi problema o poti intilni si pe unele LNB-uri Alps. LNB-ul merge perfect pe alte tipuri de receptoare dar are o problema cu ss2. Aceasta problema a fost si la alti producatori de placi si a fost rezolvata prin drivere noi, in cazul TehniSat-ului insa nu va exista nici o rezolvare deoarece sunt complect dezinteresati de subiect (ca orice producator care nu se respecta si urmareste doar profitul).

    Rezolvarea este una singura: schimbarea LNB-ului (in general cu Strong, pt. ca el este cel mai compatibil cu ss2 - dar totusi verifica-l inainte sa-l cumperi)

    Pana atunci poti sa dai refresh din progdvb ca sa nu-l mai opresti (te duci pe canalul care are 0 si la settings - device list selectezi sky star 2 si ii dai start) Problema o ai pe canalele sub 11700MHZ si cand dai de pe unu pe altu ai semnal dar daca ai dat pe unul mai mare de 11 700 MHZ si te intorci inapoi trebuie iar refreshul.

    PS: bafta la incercat LNB-uri

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ss2 rev 2.6 problema a fost rezolvata.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok... am inteles ca tine de frecvente...
    dar cum se explica ca daca mut pe CANAL+ FILM (10892 Mhz) prima data si dupa aia pe un canal cu probleme nu mai trebuie sa dau reset la progdvb ?

    si inca ceva: deci nu e defecta nici placa nici LNB-u? pe mine nu m-ar deranja atat de tare dar sa nu ma trezesc dupa ce expira garantia totusi ceva nu mergea bine....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ------- Philips --------
    By zanahorio in forum RDI - Espańol
    Replies: 47
    Last Post: 27th October 2010, 12:31
  2. PHILIPS
    By Chocolate in forum RDI - Espańol
    Replies: 0
    Last Post: 4th July 2006, 04:52
  3. Philips DSR 300
    By eugenc in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 14th April 2005, 13:11
  4. Philips
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 13th October 2004, 08:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top