Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Telecomanda TT 3650

    Nu reusesc sa o fac sa functioneze in dvbviewer cu licenta si plugin.Cand intru in settings la devices apare none.Are cineva leac?

  2. #2
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tunerul este recunoscut in dvbviewer ? poti sa vezi programele ? daca da reinstaleaza plugin-ul astfel:
    copiezi plug-in-ul "ttremote.dll" in dosarul plugins, pornesti DVB Viewer alegi options -> Input -> Input Plugins, acolo va aparea "Technotrend remote", bifezi casuta aferenta, apesi butonul "Settings" , la "Devices" selectezi tc, la antirepeat setezi 200ms.
    intri la meniul "Input", acolo faci asocierile intre taste-functii, alegi o functie, ex "Iesire" apesi butonul "Learn" apoi tasta echivalenta de pe tc, samd.
    succesuri

  3. #3
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot urmari programe in dvbviewer desigur.Am urmat indicatiile insa in menu input la sectiunea devices imi apare none desi am selectat pluginul technotrend remote.Mai trebuia sa am ceva vreun sensor pe usb sau serial pentru telecomanda in afara de placa si telecomanda?

  4. #4
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu.
    ai intrat la meniul "settings", acolo iti apare ceva ?

    sper ca bateriile sunt ok, nu de alta dar cateodata se mai uita

    verifica tc, un ap foto sau telefon cu camera, pui tc in fata obiectivului si apesi o tasta, ar trebui sa vezi radiatia emisa, similar cu un led ce lumineaza slab. ...daca nu lumineaza are ceva tc.

  5. #5
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La settings devices imi apare none? safie de la driver sau de la win7?Bateriile sunt bune.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intai de toate trebuie sa ai instalat Technotrend Remote Plugin 1.1.1a. Dupaia trebuie sa copiezi in folderul unde este instalat DVBViewer fisierul ttBdaDrvApi_Dll.dll. Dupaia deschizi din nou DVBViewer - mergi la Settings - Options - Input plugins - click simplu pe Technotrend Remote - settings (in dreapta jos) si de acolo trebuie sa alegi la Devices placa ta technotrend.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Nu reusesc sa o fac sa functioneze in dvbviewer cu licenta si plugin.Cand intru in settings la devices apare none.Are cineva leac?
    Pune ttBdaDrvApi_Dll.dll in program files/dvbviewer + plugin-ul pentru telecomanda in program files/dvbviewer/plugins si totul va merge struna.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top