Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme semnal receiver Dolce SD

    Am un receiver dolce sd care se comporta ciudat . Cand il conectez singur la lnb nu are semnal , daca il conectez in cascada dupa un alt receiver functioneaza perfect . S-a mai intalnit cineva cu aceasta problema ?

  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tuner defect.
    Parerea mea.
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danni_X View Post
    Tuner defect.
    Parerea mea.
    Nu neaparat,poate fii regulatorul de tensiune bulit.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce

    condensatorii de pe sursa de alimentare. daca ai alt reciver care nu il folosesti schimba sursa sau daca te pricepi masoara condensatorii unul din ei este umflat
    Last edited by zoom66; 26th March 2012 at 17:05.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc ptr. raspunsuri . Daca il voi folosi ca al doilea receiver montat in cascada (oricum doar asa functioneaza) il va afecta pe primul ?

  6. #6
    Member Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce SD


  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Benu G View Post
    Multumesc ptr. raspunsuri . Daca il voi folosi ca al doilea receiver montat in cascada (oricum doar asa functioneaza) il va afecta pe primul ?
    solutia de legare in cascada nu e buna din cauza polaritatilor diferite, poti folosi spliter.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giculan View Post
    solutia de legare in cascada nu e buna din cauza polaritatilor diferite, poti folosi spliter.
    Canalele Dolce sunt transmise pe aceeasi polaritate "vertical" problema e ca sunt transmise F1 si F2

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Benu G View Post
    Multumesc ptr. raspunsuri . Daca il voi folosi ca al doilea receiver montat in cascada (oricum doar asa functioneaza) il va afecta pe primul ?
    Da il afecteaza , o sa vezi doar anumite canale...
    Mai bine suna la ei sa trimita o echipa sa-ti schimbe receptorul...si ai rezolvat problema.

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zoom66 View Post
    Problema lui e sa schimbe receptorul....
    Pentru a lega un spliter are nevoie de un LNB (QUAD QUATTRO). In cazul nostru la Dolce folosim iesirile din LNB doar pe Vertical , V (verical sus) si V (vertical jos) . Legam iesirile la un filtru sumator, abia apoi punem spliterul,..... sau pentru instalatiile comune de la bloc , punem un amplificator inainte...

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top