Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: clona 800hd

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default clona 800hd

    Am fost la cineva ca sa il ajut sa bage settings si sa il fac sa miste un h-h. Grea problema pentu ca de cate ori incercam sa salvez o pozitie a unui satelit imi dadea green screen. Si eu am avut clona dar in halul asta nu facea... Sincer a ramas cu antena doar pe ce avea salvat initial adica Intelsat/Thor 0.8W. Sa fie oare de la imagine? Sau are o problema mai grea? Motorul nu are nci o problema pentru ca manual (din butoanele de afara) l-am miscat ok. Am reusit sa ii reglez semnal maxim pe Intelsat si l-am lasat asa. Ati mai intalnit cazuri din astea?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da...

    Clona poarta toata vina....

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o alta imagine mai putin incarcata de pluginuri nu mai da greenscreen

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imaginea dream elite blackhole 1.33 D phoenix este foarte buna pe 800hd clona.
    Vu+ Duo 2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Constanta
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ciontos View Post
    Imaginea dream elite blackhole 1.33 D phoenix este foarte buna pe 800hd clona.
    subscriu. fac ce fac si tot la dream elite blackhole 1.33 ma intorc de fiecare data...

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru ca omul sta cam departe de mine maine mi-l trimite la coletarie si ma ocup de el. O sa tin cont de sfaturile date de voi sa vedem... Multumiri!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca se poate sa ma ajutati si cu un link de download... sincer nu gasesc chiar acum!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Senior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800hd

    Eu folosesc imagine GP3 pe dm800Hd, cu Mgcamd 1.38 si functioneaza ca lumea....

  9. #9
    Senior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    136
    Posts Thanks / Likes

    Default Gp3

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    Ca lumea buna?
    Deci Functioneaza perfect......
    Last edited by selod; 27th March 2012 at 11:47.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geo_sat View Post
    Ce vrei sa downloadezi? Poze, muzica, filme?

    Sau imagine pentru dm800?
    http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/
    sau
    http://www.dreamoem.com/

    Si nu mai dati vina pe clone. Vina e in mare parte a utilizatorilor. Unii habar nu au.
    Da asa e... Nu are rost sa polemizez cu tine. Din lipsa de timp am cerut doar un link valabil pentru imagine. Nu am cerut sa imi freci matale nervii cu mistoul de mare cunoscator. Daca nu poti sau nu vrei stai deoparte mare maestru. Site-uri si forumuri cunosc si eu si de mai demult. Eu am cerut doar un link cu imaginea asta care se spune ca merge bine. In rest numa de bine...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda... am ajuns la capat. Se pare ca clona asta mi-a pus capac. Dupa ce am pus imaginea indicata de voi mi-a trantit asta in fata.
    no ca found by 2nd stage loader please contact support at dream-multimedia
    am incercat si cu dreamup patched si cu enfocer degeaba... unii spun pe forumuri ca e de vina simul. si nici macar nu e al mea dracu s-o ia de clona...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Mda... am ajuns la capat. Se pare ca clona asta mi-a pus capac. Dupa ce am pus imaginea indicata de voi mi-a trantit asta in fata.

    am incercat si cu dreamup patched si cu enfocer degeaba... unii spun pe forumuri ca e de vina simul. si nici macar nu e al mea dracu s-o ia de clona...

    Se pare ca ai pus o imagine de dreambox 800 SE clona si de aceea ti s-a intamplat treaba asta. Citeste aici: http://www.sat-universe.com/showthre...+elite+phoenix
    Vu+ Duo 2

  13. #13
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca nu. Era o imagine care nu avea cu nimic a face cu simul de pe clona. Am desfacut sim-ul si am citi pe el. Apoi am mers e site-ul lor de unde am downloadat tools si alte cele trebuincioase. Astfel am transfomat o imagine merlin intr-una compatibila api cu ajutorul dreamup tot de la ei am reusit sa il readuc la viata... Cine cauta gaseste...

    pentru doritori...
    http://www.e-star-sim.com/download.a...mallClassID=15
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Se pare ca nu. Era o imagine care nu avea cu nimic a face cu simul de pe clona. Am desfacut sim-ul si am citi pe el. Apoi am mers e site-ul lor de unde am downloadat tools si alte cele trebuincioase. Astfel am transfomat o imagine merlin intr-una compatibila api cu ajutorul dreamup tot de la ei am reusit sa il readuc la viata... Cine cauta gaseste...

    pentru doritori...
    http://www.e-star-sim.com/download.a...mallClassID=15
    Felicitari! Ma simteam oarecum vinovat de ce ai patit.Nu am putut intra pe siteul rdi pana acum pt. ca nu mi se deschidea,de abia azi am reusit.E bine ca ai reusit in cele din urma sa rezolvi problema.
    Vu+ Duo 2

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand nu am timp ma rog de linkuri la voi. Azi am avut ceva timp liber si m-am ocupat si de caz. Trebuie doar sa iti imaginezi ce si cum s-ar fi putut intampla.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top