Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default In CURAND !! NEW Dream Elite 4.0 NEW !!

    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da asteptam...ca pana acuma desi s-a lansat cu surle si trambite noul team de la dreamelite nu pot sa zic ca m-au dat pe spate...DTS pe actuala imagine 3 nu merge, in schimb cu nemesis e ok, cand dai un device info dupa ce faci mount crapa imaginea, nu afiseaza corect diacriticele la subtitrare...si poate mai sunt si altele...tot asa parca nu e integrat prea bine hdglass 1.6 skinul si mai moare si din cauza asta...din pacate suntem utilizatori care am dat bani multi pe un receptor de la dream multimedia ce isi platesc niste grupuri de pasionati ca sa dezvolte partea de soft ca sa isi vanda ei produsul in loc sa stoarca ei adica fabrica la maxim posibilitatile aparatului sa vina ei cu softul ....

  4. #4
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by c dance View Post
    da asteptam...ca pana acuma desi s-a lansat cu surle si trambite noul team de la dreamelite nu pot sa zic ca m-au dat pe spate...DTS pe actuala imagine 3 nu merge, in schimb cu nemesis e ok, cand dai un device info dupa ce faci mount crapa imaginea, nu afiseaza corect diacriticele la subtitrare...si poate mai sunt si altele...tot asa parca nu e integrat prea bine hdglass 1.6 skinul si mai moare si din cauza asta...din pacate suntem utilizatori care am dat bani multi pe un receptor de la dream multimedia ce isi platesc niste grupuri de pasionati ca sa dezvolte partea de soft ca sa isi vanda ei produsul in loc sa stoarca ei adica fabrica la maxim posibilitatile aparatului sa vina ei cu softul ....
    Fratele meu iti dau perfecta dreptate,eu am ramas la varianta 2.1,celelalte mai noi mau dezamagit total!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lasa ca eu sant pe nemesis 2.5 si la restart enigma ramine ecranul negru/trebuie reboot ca sa o ia/este un bug la 2.5 nerezolvat/sa speram ca 2.6 va fi mai buna
    pe dream elite am indragit-o de la imaginea 1.33d/dupa mine cea mai buna dintre toate imaginile dar de atunci multa vreme a trecut multe s-au intimplat
    astepta/testa si mai vedem/
    auguri a tutti!
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar sunt probleme cu DE 3.0 .Am facut update de la 0.10 vers.r04 la r05 si mi-a ramas free space 4.4 mb,si nu puteam sa instalez Barry Allen.Am pus din nou in flash , acum am destul loc dar tot eroare imi da.Am citit pe forumul italienesc , spun baietii ca stick-ul trebuie formatat cu HP USB utility in FAT si dupa aia ar merge.Mie tot nu a mers, dar cred ca buba e ca in HP USB utility pot sa-l formatez numai in FAT32.In fine am pus Meoboot.Inca n-am pus o alta imagine , ca era deja tarziu.Am un stick de 4 gb Take MS , si uneori incearca sa-l mount-eze de 2 ori.Atunci iara imi dispar piconurile.Cu HDD-ul intern acum nu am probleme , dar am avut cu versiunea r04.O alta problema ca daca mut pe un post de pe alt satelit, rareori imi da tuner failed, o problema des intalnit la imaginile mai vechi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top