Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu mi se initializeaza oscam-ul

    Salutare la toti. Am o problema care ma deranjeaza rau de o saptamana jumate incoace: nu vrea nicicum sa mai porneasca oscamul. Am un DB 500+ si am instalat pe el de vreun an si jumatate ccc 2.1.3 si oscam 0.99 care a functionat... Asta din urma il folosesc ptr. TVR. Insa, de cateva zile nu mai porneste decat 3c-ul .Am incercat o reinstalare, dar nu stiu daca e versiunea potrivita (am imagine PLi Jade3 - E1), am incercat sa-l pornesc din telnet, nu vrea nici sa-l freq. Daca stiti ce as putea sa fac in afara de reinstalarea imaginii pe curat si sa pun o versiune mai noua, adica 1.10 stable, dar nu ma pricep cum sa-l instalez manual...
    Un mic ajutor, ceva indicatii daca se poate... Multumesc.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai copiezi alta versiune de oscam in acelasi loc si ii dai aceiasi denumire. Apoi atribut 755 si gata. Probabil versiunea pe care o ai pe dream e corupta.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de raspuns, insa cum as putea sa fac chestia asta avand in vedere ca sunt 2 fisiere de oscam, respectiv in usr/bin si in plimgr/cardserver ? iar pe site-ul de download oscam este doar un singur fisier...
    Pe bune, nu dati cu paru', intreb si io ptr. ca chiar nu ma pricep la oscamuri
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la tine problema e ca nu cunosti pli nicidecum nu e vb de oscam......oscam e o alta treaba

    pune exe in usr/bin cu atribut 755........pacat ca nu este atribut 1313,ma simteam si eu personalizat...glumesc

    sti de ce ma enervez eu rauca nu pusca cu ce scri tu in primu post......folosesti de un an jumate oscam cu 3c?sa fim seriosi,de un an jumate rulezi oscam si inscris din 2006 si nu sti...doar daca iti cosmetizeaza altcineva receptoru

    e cam aceasi treaba ca ala cu FEC,macar ala a recunoscut ca habar nu are si prefera pizza
    Last edited by iooon; 22nd March 2012 at 11:59.

  5. #5
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si ca sa ti raspund si tie domnu geo ca nu pot sa ma abtin....ai dat un rasp de milioane ......auzi vers de oscam e corupta,pai cum se corupe exe ala de un an jumate in timp ce ruleaza?

    precum spuneam doar daca il ajuta vreunu si il corupe

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt 2 fisiere de oscam, respectiv in usr/bin si in plimgr/cardserver
    incerc cu coada intre craci , fiindum frica sa nu aud de Mama si de Tata - in acest tred
    Si Eu am incercat sa pun Oscam pe un DM 7020Si- desi fiind mare Fan a lu Nabilo si NU am reusit.

    Singurul lucru ce am gasit este
    To activate the cams press blue
    Select softcam setup
    select CCcam 2.1.3 as default cam & oscam as cardserver.
    Press blue again to save & start cams.
    Dar problema a raamas ca nu gasesc nici unde unde se baga configul ptr. Oscam.

    @Lalipuk - sper ca am reusit sa iti raspund la intrebarea ta-

    ar fi bine sa ne ajutam reciproc nu sa ne injuram reciproc

  7. #7
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai fisierul executabil (oscam) se copiaza in /usr/bin - atribut 755. Scriptul de pornire - in /usr/script cu atribut 755, iar fisierele de configurare in /etc/tuxbox/config. Incearca prima data sa pornesti manual.

  8. #8
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pornire manuala

    TELNET......var/bin/oscam &.......ENTER

    unde scrie oscam in comanda se tasteaza exact asa cum e denumit executivu din bin

    de aceea eu prefer sa modific scriptu si executivu din bin cu ...oscam....e mai usor

    de mama si de tata ti le spun pe mess daca vrei @bomber

    apropo dupa ce ai pornit din telnet tasteaza in telnet comanda...ps...ptr a vedea daca ruleaza oscam,asta in caz ca vezi ca nu e lumina
    Last edited by iooon; 27th March 2012 at 12:28.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer, nu stiu unde au fost injuraturile si chiar nu vad de ce s-a sters postul... Io inteleg ca voi sunteti mari maestrii in oscamuri, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa stim aceste lucruri. Din nou revenim la aceeasi situatie de kkt care s-a mai intamplat de zeci de ori pe acest forum. Nu cred ca a fost o intrebare tampita despre cum se instaleaza un oscam in acest caz.
    Oricum, va multumesc tuturor pentru povestile de care e plin forumul si care fac minunata viata virtuala a unora. Noi sa fim sanatosi...

    iooon, am facut si chestia asta cu pornire manuala din telnet, am spus mai sus, insa nu imi gaseste folderul... de asta ma mir, pentru ca oscamul era instalat si nu vroia sa porneasca nici manual... M-am mai documentat pe net si stiu cum se porneste la manivela. Alta era problema, oricum mersi.
    Am instalat pe dm un oscam&cccam 2.1.3 e1 autoinstall, pus in temp si buton Manual install. totul ok... deci...
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    raspunsu era si ptr @bomber

    deci......reinstalezi imaginea,instalezi oscam&3c automat sau manual si.......ok

    o zi frumoasa

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    sibiu
    Posts
    360
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca este singura varianta. Multumesc, iooon
    O seara faina.
    VU+ UNO (BlackHole) & Dreambox 500+ S, LNB Inverto Black Ultra, antena 1.1 m TRIAX, Optibox H-H DM3800 USALS, Telekom - Focus - Freesat

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Oscam

    Salut , Am si eu problema , am un dreambox 500s si nu ma descurc cu acest oscam pentru a folosi cartela digi in el. Am tot incercat sa il iau de pe diferite site-uri dar vad ca nici o solutie . Va rog daca e cineva care poate sa imi spuna si mie exact de unde sa iau si in ce director sa il pun in DM sau daca poate sa mi-l trimita cineva pe email va rog. [email protected]. Va Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top