Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default cum bag chei si emulator in dm 500s ?

    salutare
    am trecut de la strong direct la pitic si nu reusesc sa bag decat imagine .
    am incercat cu program ftp si nu pot intra , dupa ce am facut setarile de rigoare din <comunicatii> este si o alta varianta , un alt mod sau program ?
    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai sa nu fie cablul de retea problema la tine.ai cross-wire?daca da sau daca mergi prin switch cu cabluri normale de retea,atunci e numai din setarile de retea. merge foarte usor prin ftp.vezi de asemeni la programul de ftp sa setezi la ftp: root , la password: dreambox si portul 21.nu mai stiu exact ca nu am dream ,sper sa nu fi incurcat ceva

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai router ?
    SHALOM

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @worm nu ai incurcat nimic,portul 21 este ftp iar 23 este telnet .
    @isr2002 nu are nici o problema daca are router ca pune un ip local si trebuisa il vada in retzea.
    ex: router ip 192.168.1.1 pc ip 192.168.1.2 dreambox ip 192.168.1.3
    350 kg de scule!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    231
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reusesc sa bag decat imagine .
    am incercat cu program ftp si nu pot intra
    ....de obicei dupa ce pui o imagine nou trebuie sa setezi in pitic networkul , ip s.a.s.m.d. sa fie compatibile cu cele care le ai tu altfel nu o sa poti intra nici ftp nici telnet in el !

    Bafta

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi: ma gindeam ca nu foloseste cablu potrivit.
    SHALOM

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cum bag chei si emulator in dm 500s ?

    Quote Originally Posted by marcobelo
    salutare
    am trecut de la strong direct la pitic si nu reusesc sa bag decat imagine .
    am incercat cu program ftp si nu pot intra , dupa ce am facut setarile de rigoare din <comunicatii> este si o alta varianta , un alt mod sau program ?
    multumesc
    Salutari,

    Dar de ce nu eviti astfel de comentarii si nu pui aici exact ce treba:
    network configuration de la dream,de la PC,daca ai sau nu router si ce cable folosesti !
    Du-te in PC:->da o dos window si type:ipconfig /all (daca ai 2000/xp) sau winipcfg (la cele mai vechi) si pune numerele aici !
    Cum ai instalat imaginea,serial /network ! ?

    Nu te putem ajuta daca nu pui informatii aici:
    Gunoi Intra,Gunoi Iese ! !

    Bafta...
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci
    am respectat intocmai ce scrie la rubrica pentru incepatori de la tutorial.
    am ramas la imaginea sf din 27.11 2005 de la croteam
    am incercat programul de editare canale dreambox edit 1.8,00
    care raspunde normal am bagat canale si am scos din box.
    am folosit telnet cu puty si merge , insa am ramas inpotmolit la emulatoare si chei unde programele de ftp nu vor sa recunoasca boxul am incercat cu cute ftp si cu stream ftp si au aceeasi eroare ; recunosc root, recunosc dreambox la user si pass apoi se blocheaza prog de ftp si atat.
    nu am router ci sunt legat utp in cros

  9. #9
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu Dreambox Control Center - de aici .
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin
    intre timp am incercat toate tipurile de ftp si am gasit cute ftp prof 2.0
    si am intrat numai nu stiu in ce fisier bag chei si in care bag emulator

  11. #11
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru inceput, ar fi mai simplu sa cauti emulatoarele si cheile in format .tar.gz > le copiezi in /tmp si le instalezi manual din Blue Panel (asta e la imagini Gemini). Sau mai simplu, le descarci cu dreamul de pe net si se instaleaza singure.
    Daca vrei sa le pui cu ftp e mai complicat. De obicei la dezarhivare iti vei da singur seama unde sa le pui (respecta structura de directoare din arhiva), dar atentie, trebuie modificate drepturile de acces in 755 la unele fisiere, altfel nu merge. Incearca cu Dreambox Control Center, e cel mai intuitiv program pe care l-am gasit.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am icercat asa cum ai spus tu , merlin, a intrat totul ca la carte ,am emulator newcam , am chei, am icercat si sa schimb atributele in 755 numai ca nu deschide inca canale codate , sigur am gresit undeva dar ma incapatanez sa fac zeci de experiente pana stapanesc situatia , nu stiu inca sa fac share pentru a intra direct pe net , dar dupa ce reusesc revin cu ce a iesit. multumesc.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcobelo
    am icercat asa cum ai spus tu , merlin, a intrat totul ca la carte ,am emulator newcam , am chei, am icercat si sa schimb atributele in 755 numai ca nu deschide inca canale codate , sigur am gresit undeva dar ma incapatanez sa fac zeci de experiente pana stapanesc situatia , nu stiu inca sa fac share pentru a intra direct pe net , dar dupa ce reusesc revin cu ce a iesit. multumesc.
    Pe ce canale ai incercat si nu iti deschide?
    SHALOM

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="isr2002"]
    Quote Originally Posted by marcobelo
    Pe ce canale ai incercat si nu iti deschide?
    am incercat mai multe < 13 E> eurosport romania, <amos 1 >minimax ro. , <sirius> viasat 3 etc , am schimbat mai multe imagini si acu am gemini 250 cu
    newcam 6.0 , evocam.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia ultimile chei de aici de la mach1 si baga-le in dream conform http://www.********.com/dreambox/ sectiunea emulatoare si trebuie sa mearga.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Does Emulator for Premiere come?
    By Lordi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd May 2006, 23:58
  2. Emulator POWER VU
    By MosCraciun in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 20th December 2005, 21:26
  3. NDS Cam Emulator ver. 1.02
    By mendark in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 19th August 2005, 00:56
  4. DSR 5005 Emulator
    By Fred Fickle in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2005, 00:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top