Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default La un Amiko 7900 cum introduc manual fec rate 27500-2/3 si 8PSK?

    Am un Amiko 7900 si pentru activarea unei cartele am nevoie de a introduce manual fec rate 27500-2/3 si 8PSK. Am cautat peste tot in meniu, prin el dar nimic. Pot sa le introduc manual sau nu?

    Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by nord8123 View Post
    Am un Amiko 7900 si pentru activarea unei cartele am nevoie de a introduce manual fec rate 27500-2/3 si 8PSK. Am cautat peste tot in meniu, prin el dar nimic. Pot sa le introduc manual sau nu?

    Multumesc.
    n-am inteles ce vrei sa faci! Nici tu nu stii ce vrei sa faci! Cu frecventa,rate, se scaneaza canale.Pentru scanare ai mai multe optiuni(auto,manual,blind scan,avansat)Tu vrei sa activezi o cartela sau sa introduci key?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns in primul rand. Corect , sunt incepator si chiar nu stiu ce sa fac. Situatia este asta : am un Amiko 7900+un card Hello HD care se actualizeaza,activeaza sau cum s-o numi pe Hot Bird 9gr. E, transponder 12 074 V 27500 sau transponder 11 958 V 27 500...problema este ca pe alea 2 transpondere eu am zero semnal si cel care mi-a vandut cardul(foarte amabil, pentru cat l-am frecat) mi-a sugerat ca setarea mea sa arate asa ""12074 V tp 68 DVB-S2 8PSK SR 27500 FEC 3/4"" dar pentru cele cu rosu nu stiu unde in receiverul meu le pot vedea si modifica.

    Transponderul si simbol rate le pot introduce manual.
    Da, pentru activare am nevoie. Stau in Bucuresti, am antena de 80 cm de otel nou-nouta.
    Last edited by nord8123; 17th March 2012 at 17:39.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest receptor nu are setari pentru modulatie si FEC, si le ia singur automat! Tu trebuie sa introduci doar frecventa, rata simbolurilor, si sa selectezi polarizarea orizontala sau verticala in functie de frecventa pe care vrei sa o receptionezi.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca si le ia singur care ar fi motivul de am semnal 0 ? Alte transpondere ale Hello HD merg dar nu cele pe care se activeaza cartela.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by nord8123 View Post
    Daca si le ia singur care ar fi motivul de am semnal 0 ? Alte transpondere ale Hello HD merg dar nu cele pe care se activeaza cartela.
    e vorba de satelit Eutelsat 9A>9grade est,momentan sunt doar doua transpordere pentru Hello HD(11.958 V ,27500. 3/4 si 12.073 V 27.500 3/4 ,teoretic ar trebui sa ai semnal(este fascicol europa),mai regleaza antenuta

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nord8123 View Post
    Daca si le ia singur care ar fi motivul de am semnal 0 ? Alte transpondere ale Hello HD merg dar nu cele pe care se activeaza cartela.
    Primadata trebuie sa ai semnal, dupa asta poti sa faci scanarea.Receptorul Amico 7900 merge foarte bine cu cartela Hello.Primadata cauta semnal la 11.958 V 27500, trebuie sa intre :M1 HD, M2 HD, Duna HD. Duna Word HD)

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am semnal pe 11.958 V 27500. O sa-i mai chem o data pe cei care mi-au montat antena (de fapt pe pe cei din urma...poveste lunga).

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by nord8123 View Post
    Multumesc pentru raspuns in primul rand. Corect , sunt incepator si chiar nu stiu ce sa fac. Situatia este asta : am un Amiko 7900 un card Hello HD care se actualizeaza,activeaza sau cum s-o numi pe Hot Bird 9gr. E, transponder 12 074 V 27500 sau transponder 11 958 V 27 500...problema este ca pe alea 2 transpondere eu am zero semnal si cel care mi-a vandut cardul(foarte amabil, pentru cat l-am frecat) mi-a sugerat ca setarea mea sa arate asa ""12074 V tp 68 DVB-S2 8PSK SR 27500 FEC 3/4"" dar pentru cele cu rosu nu stiu unde in receiverul meu le pot vedea si modifica.

    Transponderul si simbol rate le pot introduce manual.
    Da, pentru activare am nevoie. Stau in Bucuresti, am antena de 80 cm de otel nou-nouta.
    cum ai zis tu,eu cred ca ti-e montata pe Hotbird 13grade est!

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un lnb pe Hot Bird 13 gr E. Al doilea ar trebui sa fie pe Euro Bird 9gr. E.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by nord8123 View Post
    Am un lnb pe Hot Bird 13 gr E. Al doilea ar trebui sa fie pe Euro Bird 9gr. E.
    deci tu ai antena fixa cu doua lnb-uri.Inseamna ca nu e fixata bine de aia ai semnal 0%

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit pana la urma. Mai aveam o antena veche si au pus una pe Hot Bird si cealalta pe Euro Bird.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top