Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation De ce nu prind pro tv-il pe satelit???

    Sunt din constanta si mi-am luat antena de satelit, deconectandu-ma de la operatorul de cablu upc din vaste motive (nu vreau saspun de ce ca as scrie 2 saptamani si tot nu as termina cu nemultumirile) am constatat ca antena mea satelit nu poate sa se conecteze la posturile principale cum ar fi pro tv, antena 1, prima tv, kanal D. Acum constat ca aceste posturi tv se numara printre cele aflate in “must carry”. Am citit in legea audiovizualului ca pentru a fi in aceasta lista trebuie sa fi codat. Oare de ce ele imi apar ca fiind codate daca sunt “must carry”. este o jmecherie la mijloc sau este o pacaleala MADE IN ROMANIA? Stie cineva care este treaba sau este secret de stat Oare am apasat pe un buton gresit?este un lucru despre care nu trebuie vorbit? Este cineva care ma poate ajuta cu un raspuns?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    must carry nu inseamna ca sunt libere la transmisie, ci operatorii de cablu sunt obligati sa introduca aceste programe in pachetul de baza.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dracsoru View Post
    Sunt din constanta si mi-am luat antena de satelit, deconectandu-ma de la operatorul de cablu upc din vaste motive (nu vreau saspun de ce ca as scrie 2 saptamani si tot nu as termina cu nemultumirile) am constatat ca antena mea satelit nu poate sa se conecteze la posturile principale cum ar fi pro tv, antena 1, prima tv, kanal D. Acum constat ca aceste posturi tv se numara printre cele aflate in “must carry”. Am citit in legea audiovizualului ca pentru a fi in aceasta lista trebuie sa fi codat. Oare de ce ele imi apar ca fiind codate daca sunt “must carry”. este o jmecherie la mijloc sau este o pacaleala MADE IN ROMANIA? Stie cineva care este treaba sau este secret de stat Oare am apasat pe un buton gresit?este un lucru despre care nu trebuie vorbit? Este cineva care ma poate ajuta cu un raspuns?
    Haios intr-un fel postul tau...bun venit pe RDI !
    Uite aici o lista a satelitilor care contin posturi TV pe care le poti receptiona FREE http://www.flysat.com/tv-ro.php

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Prima tv si Kanal D sunt la free , celelalte nici o sansa...
    Ar mai fi o sansa pentru National 24plus

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipryan View Post
    Ar mai fi o sansa pentru National 24plus
    Salut,ce sansa ar fi ca ma intereseaza si pe mine,dupa cate stiu eu e codat tot pachetul de pe 16°est in afara de Favorit

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by SAMadrian View Post
    Salut,ce sansa ar fi ca ma intereseaza si pe mine,dupa cate stiu eu e codat tot pachetul de pe 16°est in afara de Favorit
    Descarci Dreamboxkeys latest! - Updated by bliner!, de la Satandream, ....
    Transferi fisierul constant.cw in /usr/scce/

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default m-am informat mai bine

    din cate am citit in legea CNA privind aceasta lista must carry spune ca posturile din aceasta lista trebuie sa indeplineasca anumite conditii: - sa nu impuna mijloace tehnice speciale pentru a fi preluati (sa nu fie codati cred ca intra in aceasta categorie), sa nu ceara bani de la cablisti si sa se declare oficial FREE printr-o cerere la CNA. daca o sa cautati pe net o sa gasiti cateva voci, ce-i drept nu multe, care se plang in special de PRO TV ca ar fi liber la retrazmisie dar il poti prelua doar la pachet cu posturile trustului. deci in concluzie, din cate inteleg, poti sa iei postul Pro TV free doar daca dai banii pe celelalte ceea ce nu mi se pare normal. nu ma intereseaza de cablisti pentru ca ei daca vor au alte mijloace si oricum sunt interesati de acasa tv, si ce mai au ei in pachet dar pe mine ma afecteaza ca nu ma pot uita la pro tv chiar daca el oficial declara Free, SI CULME SE AFLA SI IN LISTA OFICIALA must carry. ARE CINEVA VREO IDEE CE ESTE DE FACUT?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    Se refera la operatorii CATV/DTH, nu la utilizatorii normali.

    Ti-am mai explicat intr-un topic, ce vrei tu nu e posibil. Daca vrei neaparat pro tv gratis, il poti gasii in analog. Cu o antena buna, poti receptiona gratis Tvr1,2,Prima, Antena1 si Pro Tv, iar daca stai intr-o zona buna, poti receptiona si alte canale.

    Repet, ce vrei tu, adica Pro Tv gratis pe satelit NU se poate.
    Dar tu esti actionar la Pro tv sau ce?

  9. #9
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    Spune tu mai multe daca stii.
    Iţi spun io......mere pi net......şâ incâ bini......sooo, fack the satelit

    Spuni mai diparti lu băiatu care vre protv moka
    ----------------------------------------------

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    wai, daca nu meri shi pi aifon, dijiaba
    Mere mere.........parola di boyscout
    ----------------------------------------------

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Cari triaba brie?! Din ce isi duce existenta Pro tv? Din reclame sau din banii abonatilor? cred ca ambele variante! Deci Pro tv nu emite FTA pe satelit pentru ca nu le sta in fire la baieti ! Si totusi SE POATE exemplul stau Prima tv si KanalD

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exemplu stau si taraf si mynele
    Keep dreaming la ProTv fta
    ----------------------------------------------

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Exemplu stau si taraf si mynele
    Keep dreaming la ProTv fta
    Poi taraf si mynele nu e la concurenta cu Pro tv.hahaha, ai deviat de la subiect!

  14. #14
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da prima si kanalD sunt
    ----------------------------------------------

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Da prima si kanalD sunt
    Tu ce crezi?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top