Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default multiboot pentru Triple balaur?

    Multiboot la DB e un feature super.
    Ar fi bine sa sa fie implementat si la TD. Posibilitatea de a rula imagini multiple in USB sau HDD ar fi un plus pentru cei cu balaur. Stie cineva de vreun progres sau vreo posibilitate

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: multiboot pentru Triple balaur?

    Quote Originally Posted by zuzel
    Multiboot la DB e un feature super.
    Ar fi bine sa sa fie implementat si la TD. Posibilitatea de a rula imagini multiple in USB sau HDD ar fi un plus pentru cei cu balaur. Stie cineva de vreun progres sau vreo posibilitate
    ultimele imagini pot fi instalate si pe HDD, este o optiune in meniul de initializare a HDD. Daca alegi sa o pui pe HDD receptorul va formata HDD si va crea 3 partitii - una pt sistem, una pt swap si una care contine restul spatiului. Dupa asta trebuie sa accesezi meniul bootloaderului pe cablu serial si sa schimbi ordinea de boot.

    referitor la multiboot, nu-i prea vad sensul pe TD cum nu l-am vazut nici la Dream.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai pe pitic ce multiboot sa bagi
    moo fara multiboot dreamboxu ar fi o laba de receptor,sa schimbi tot timpul img pe flash a cate o juma de ora iti vine a f**te.
    iar TD pote ajunge peste un an la ce face dreambox serile 7000~7020 acum.
    350 kg de scule!

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man, pai de ce sa schimbi tot timpul imaginea? asta nu inteleg....pui numai updateurile

  5. #5
    100% Tiran Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    var/bin/laden
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: multiboot pentru Triple balaur?

    Quote Originally Posted by onyx
    ultimele imagini pot fi instalate si pe HDD, este o optiune in meniul de initializare a HDD. Daca alegi sa o pui pe HDD receptorul va formata HDD si va crea 3 partitii - una pt sistem, una pt swap si una care contine restul spatiului. Dupa asta trebuie sa accesezi meniul bootloaderului pe cablu serial si sa schimbi ordinea de boot.

    referitor la multiboot, nu-i prea vad sensul pe TD cum nu l-am vazut nici la Dream.
    Mersi de sugestie.
    Interesant dar mi-ar place pe USB ca nu scoate nici un sunet. Imi place multibootul ca poti testa usor diferite imagini fara sa tot freci flash-ul. Si apoi poti instala cite emulatoare si pluginuri vrei. Unde sa pui in 8MB flash toate astea?
    Un FlashWizard pentru TD ar fi super.
    Onyx daca te-ai mai linistit cu enigma poate te apuci si de TD.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    man, pai de ce sa schimbi tot timpul imaginea? asta nu inteleg....pui numai updateurile
    la dream parca nu ai sti cum e cu update.
    cel mai bine merge daca ai img originala in flash si restul pe usb,cf sau hdd.
    si acolo poti sa tot schimbi img de care culoare vrei, pe cand la TD nu ai aceasta posibilitate.
    350 kg de scule!

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    Quote Originally Posted by onyx
    man, pai de ce sa schimbi tot timpul imaginea? asta nu inteleg....pui numai updateurile
    la dream parca nu ai sti cum e cu update.
    cel mai bine merge daca ai img originala in flash si restul pe usb,cf sau hdd.
    si acolo poti sa tot schimbi img de care culoare vrei, pe cand la TD nu ai aceasta posibilitate.
    pe Pitic am si acum Hydra Phoenix de care am fost foarte multumit, nu mi-a placut sa tot schimb imaginile. Pe tripla poti pune imaginea pe HDD si atunci poti sa o butonezi cit vrei

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar piticu nu se compara cu 7020
    350 kg de scule!

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    dar piticu nu se compara cu 7020
    ei nu, face acelasi lucru

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM500 Multiboot NFS
    By sorin_bidian in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 2nd February 2007, 00:42
  2. TRIPLE X
    By matei26bogdan in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 02:32
  3. Linux multiboot
    By cocohag in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 19th February 2006, 12:01
  4. triple lnb-horizon
    By nirolf in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 1st February 2006, 17:47
  5. Triple Dragon
    By mustang in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 6th September 2005, 01:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top