Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 streaming pt lan???

    Se poate ca cei dintr-un LAN sa vada de pe ss2-ul meuCum

  2. #2
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde de programul dvb

    de ex. progdvb are broadcast server/client


    ciao
    whitesnake.com

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt probleme cu streamingul intrun lan...totul depinzind de cit duce switchul sau hubul
    in schimb merge excelenta prin conex crosslinck intre 2 palci de retzea

  4. #4
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru un streaming in lan poti folosi si "videoLAN'' Link, dar depinde si de reteaua ta, merita incercat.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2-lan

    e posibil sa transmit semnal tv la cablisti prin internet fara sa mai fie nevoie sa urc la satelit? caut om foarte priceput la treaba asta!

    mail: [email protected]

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in general nu tre sa apara un echipament layer3 (router ) intre server si client ....
    din ce am testat ... doar radio merge daca e un server linux .... daca sunt switchuri + routere profi ( cisco) in principiu merge daca ai banda

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB pe Notebook??

    A testat careva ProgDVB-ul cu transmisie din PC in retea prin router si apoi cu wireless-lan pe notebook? M-ar tenta sa incerc chestia asta daca as sti ca a mai mers la careva. Docamdata am o PCMCIA de 22Mbps in notebook dar daca ar merge as schimba sistemul pe 54.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am testat ( si a functionat ) cu configuratia urmatoare:

    calc->switch->router->cmts (router)->modem de cablu ( router ) -> calculator.

    Din ce am vazut traficul e de 200-400Kbytes/s

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mendark. Eu am incercat sa transmit un canal (fie el si VIVA) pe LAn, cu ajutorul programului VLC. Problema este ca nu am reusit. Se poate sa imi dai informatii mai multe? Eu doar am instalat programul si nu am luat vreun codec video sau audio. Daca imi mai trebuie ceva, sa imi spui. Eu am o placa de retea de 100Mbps.
    Cred ca cel mai bine ar fi sa-mi descrii pasii - al cui IP trebuiesa-l pun in Broadcast(la ProgDVB)? Cu ce program receptioneaza cei de pe retea ? Lor le trebuie SS2? Chiar nu stiu, si daca tot ti-a reusit, as fi bucuros sa ma poti ajuta si pe mine.
    Multumesc anticipat

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa mentionez ca am Windows Xp.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai ai un server cu ss2 la care pui in broadcast server adresa de broadcast ( daca calculatoarele sunt in reteaua 192.168.0.x cu netmask 255.255.255.0 pui 192.168.0.255 )
    la celelalte calculatoare (care nu au ss2 ) activezi ca device broadcast client, pui la adresa adresa serverului tau ( adica a calcului cu ss2 ) si copiezi lista de programe de pe server pe fiecare calculator fara ss2, astfel incat cand deschizi progdvb pe acestea sa vezi lista de canale ca si pe server.

    Apoi de pe fiecare calculator poti sa selectezi programul care il urmaresti ( la fel ca si cum ai avea ss2 pe calcul respectiv )

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc mult Mendark. am reusit in sfarsit.
    la ce e bun WinLirc?
    daca fac streaming pe lan, exista legi in Romania/internationale care sa ma opreasca?
    daca transmit canale necodate.

    Multumesc anticipat

  13. #13
    Ex-Hermanstadt Master
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ryan g, fa-ti treaba acolo cu reteaua si nu mai intreba de legislatie.
    Vrei sa le dai idei?
    Si asa, relelele din Romania nu sunt legale, so... ssssst!
    Mai cu discretie.

    Numai bine!
    Skystar 2 rev 2.3, Optibox 550s, Sunray Sr4, Gibertini OP 75, Offset 1,1m, Moteck HH SG 2100, Optibox HH DM2200

  14. #14
    alladinn
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default broadcast server

    buna,
    am si eu o intrebare. Nu gasesc nici unde in ProgDVB broadcast server am 4.46 si nu apare nici unde in meniu. Stiu ca o data mi-a aparut dar a trebuit sa sterg windowsu' .

    Stie cineva de unde pot sa ajung la ceasta facilitate.
    Imi trebuie sa "dau" video intr-o retea de 2 calculatoare si cu Video Server nu este stabila chestia.

    Mersi

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: broadcast server

    Quote Originally Posted by alladinn
    buna,
    am si eu o intrebare. Nu gasesc nici unde in ProgDVB broadcast server am 4.46 si nu apare nici unde in meniu. Stiu ca o data mi-a aparut dar a trebuit sa sterg windowsu' .

    Stie cineva de unde pot sa ajung la ceasta facilitate.
    Imi trebuie sa "dau" video intr-o retea de 2 calculatoare si cu Video Server nu este stabila chestia.

    Mersi
    Cand instalezi ProgDVB bifezi sa-ti puna si broadcast server,apoi il gasesti la settings/device list.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Software streaming
    By orlandosro in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 12th November 2006, 01:24
  2. Streaming FTA Radio
    By darkt in forum Placi DVB
    Replies: 14
    Last Post: 24th July 2006, 06:02
  3. Streaming pe net
    By Scorpio in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 13:20
  4. streaming pe lan sau wan
    By liviurosioara in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th October 2005, 21:00
  5. radio streaming
    By WormX in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th January 2005, 21:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top