Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam+cccam Caid 1802

    Ma chinui cu sbox.Am o clona de dm500 si card 1802.Face 10 reseturi cam la jumatate de ora. Dupa cateva ore de functionare se opreste cccam-ul.Am probat versiunile de 0.4.7 si 0.4.8, cu 0.0. 5 nici nu-mi porneste cardul.As vrea sa pun oscam.Spuneti-mi care versiune de oscam sa pun care e stabil , powerpc-tuxbox-old sau powerpc-tuxbox ?Eventual si un config mi-ar veni bine.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Ma chinui cu sbox.Am o clona de dm500 si card 1802.Face 10 reseturi cam la jumatate de ora. Dupa cateva ore de functionare se opreste cccam-ul.Am probat versiunile de 0.4.7 si 0.4.8, cu 0.0. 5 nici nu-mi porneste cardul.As vrea sa pun oscam.Spuneti-mi care versiune de oscam sa pun care e stabil , powerpc-tuxbox-old sau powerpc-tuxbox ?Eventual si un config mi-ar veni bine.
    Pentru dm500 se pune powerpc tuxbox old versiunea 1.10.
    Configurarea se face din interfata functie de nevoile proprii.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pentru dm500 se pune powerpc tuxbox old versiunea 1.10.
    Configurarea se face din interfata functie de nevoile proprii.

    Trebuie un anume build de la versiunea 1.10?
    Nu mai gasesc setarile pentru oscam la un card de pocus ca erau dar nu mai dau de ele.Se poate un ajutor?Va multumesc.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by georgexx View Post
    Trebuie un anume build de la versiunea 1.10?
    Nu mai gasesc setarile pentru oscam la un card de pocus ca erau dar nu mai dau de ele.Se poate un ajutor?Va multumesc.
    Daca mergi pe oscam.to la sectiunea download vei gasi exact versiunea ce trebuie (ultima versiune 6089).

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Pentru dm500 se pune powerpc tuxbox old versiunea 1.10.
    Configurarea se face din interfata functie de nevoile proprii.
    Multumesc.

  6. #6
    octav Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    valcea
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default linie cccam

    Salut, cum pot sa-mi dau linie din dm500hd in alta camera la un dm500s cu acelasi IP ,am configurat linie F ... cu linie C.... in dm500hd ,dar nu vad nimic la client in studio.
    Last edited by octav+; 2nd April 2012 at 16:19.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by octav+ View Post
    Salut, cum pot sa-mi dau linie din dm500hd in alta camera la un dm500s cu acelasi IP ,am configurat linie F ... cu linie C.... in dm500hd ,dar nu vad nimic la client in studio.
    Cum dreq tii tu 2 box-uri, in aceeasi retea, cu acelasi ip

  8. #8
    octav Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    valcea
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Cum dreq tii tu 2 box-uri, in aceeasi retea, cu acelasi ip

    m-am exprimat eu gresit , ma refer la IP -ul de la provaider nu la ip boxului

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default Iegzista solutii ...

    Frate @octav+,
    Ce vrei tu sa faci se numeste sh****g intern si e simplu de facut, daca te descurci cu cel extern.
    Presupunem ca ai un router sau switch de net instalat si stii la ce foloseste.
    1. Configurezi reteaua locala ca si pentru computere - fiecare box cu IP propriu, din aceeasi clasa, clasa de LAN a routerului;
    2. Consideri boxul HD server si in el configurezi o linie F normala;
    3. Consideri boxul SD client si in el configurezi, pe baza liniei F de mai sus, o linie C care trebuie sa inceapa cu IP server/box HD.
    4. Pentru siguranta, salvezi setarile si dai un reset sanatos la ambele boxuri.
    Sistemul functioneaza daca si numai daca liniile C pe care le ai in boxul HD iti dau drept de reshare, sau daca ai card valid in el.
    Curaj si succes.
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  10. #10
    octav Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    valcea
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default dm

    Quote Originally Posted by mateda View Post
    Frate @octav+,
    Ce vrei tu sa faci se numeste sh****g intern si e simplu de facut, daca te descurci cu cel extern.
    Presupunem ca ai un router sau switch de net instalat si stii la ce foloseste.
    1. Configurezi reteaua locala ca si pentru computere - fiecare box cu IP propriu, din aceeasi clasa, clasa de LAN a routerului;
    2. Consideri boxul HD server si in el configurezi o linie F normala;
    3. Consideri boxul SD client si in el configurezi, pe baza liniei F de mai sus, o linie C care trebuie sa inceapa cu IP server/box HD.
    4. Pentru siguranta, salvezi setarile si dai un reset sanatos la ambele boxuri.
    Sistemul functioneaza daca si numai daca liniile C pe care le ai in boxul HD iti dau drept de reshare, sau daca ai card valid in el.
    Curaj si succes.




    Multumesc mult , acum e ok , la linia C in loc de ip-ul dm de la servar am pus hostul de aceea nu mergea , am facut precum ai zis . O seara placuta!.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top