Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: HD+ si DIGI

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    de
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy HD+ si DIGI

    Este posibil cu un Dream8000s sa fuktioneze cu doua carduri nagra cu sbox+cccam

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce dai sa ti dai config ul pt oscam pt ambele carduri..?
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    de
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    facem schimb de lini

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mark21 View Post
    ce dai sa ti dai config ul pt oscam pt ambele carduri..?
    din cate stiu oscam nu face update la digi,

    la mine cartea de digi ii citita de sbox si cea de sky de cccam
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bartusch View Post
    din cate stiu oscam nu face update la digi,

    la mine cartea de digi ii citita de sbox si cea de sky de cccam
    Orice card face update in oscam.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Orice card face update in oscam.
    adica si cardul de focus sat? ar fi foarrte bine, daca ar face update automat.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    adica si cardul de focus sat? ar fi foarrte bine, daca ar face update automat.
    Adica
    Eu de 3 ani fac update doar pe oscam la Focussat.

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce ma intereseaza, daca face automat… fara sa fii nevoit sa mai schimb in oscam, etc..

  9. #9
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scary, tu cand deschizi gura spui numai prostii. Ai incercat vreodata sa citesti? How to, readme, config, etc.
    Lasa cardu ala in receptorul de la focusat si o sa-ti faca au fara sa mai schimbi din oscam in oscam.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bartusch View Post
    din cate stiu oscam nu face update la digi,
    Ah ,,,nu sti bine
    Dar ai probat cel putin ?
    Oare de ce la mine face si la altii ? sau poate o fi stricata cartela



    @danu

    Cu sbox nu am probat dar cu Oscam/Cccam merge sigur

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top