Adrian Mutu nu mai are scapare! Nici americanii nu l-au ajutat in procesul cu Chelsea, caruia trebuie sa ii plateasca 17 milioane de euro sau toate proprietatile sale.TAS, Curtea Suprema a Elvetiei si acum Tribunalul Districtului de Sud din Florida. Toti sunt impotriva lui Mutu. Starul roman a pierdut si la ultima cale de atac in procesul de 17 milioane de euro cu Chelsea.


Cum nu are in conturi atatia bani, Mutu a fost obligat sa renunte la propietatile sale din Miami, statul Florida. "Briliantul" a incercat sa-si castige dreptatea la un tribunal din Florida, sustinand ca este o incalcare a drepturilor sale sa renunte la casele sale in favoarea lui Chelsea.

Judecatorul i-a respins apelul motivand la fel ca restul de institutii la care a apelat Mutu. "TAS a luat decizia corecta, Mutu si-a incalcat contractul dupa ce clubul platise o suma substantiala pentru transferul sau. A incalcat clauzele din contract si acum trebuie sa plateasca amenda", a motivat judecatorul Federico Moreno din Florida.

Sursa:
http://www.sport.ro/stranieri/cocain...-milioane.html