Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrari optionale la Digi?

    Acum am observat (poate ca nou soft e de vina) insa la National Geographic a aparut subtitrae obtionala de unde pot sa pornesc inca o data subtitrarea la acest canal. Primele teste la subtitrari obtionale? Mai apare subtitrare la TV2 insa este subtitrae de la Animal Planet daca am observat bine, si nu arata bine deloc. La National Geographic pare a fii aceasi ca subtitrarea originala, numai cu cca. 1 secunda sau 2 intarziere ...

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E sigur de la soft ... altfel cum explici aparitia aceleeasi optiuni de subtitrare la postul TV2 (cel maghiar) ... adica TV2 cu subtitrare in romana ... care functioneaza ... dar nu are nici o legatura textul cu boxul feminin de la tv2

    PS: subtitrarea de la TV2 este cu textul de la National Geo
    ROMANIA ... te pup !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu sunt sigur ca este de la soft. eu am observat de cand am schimbat softul. insa se poate ca soarta a facut acest lucru si au inceput sa testeze dupa azi dimineata cand inca nu era prezent optiunea ...

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mo, de 2 ore ma kinui sa fac update la 1160 de pe 12723 si nik , [Waiting Data].
    Ce dreq?
    La SQR 504xxx si SQR 511xxx , la nici unul nu o ia!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Mo, de 2 ore ma kinui sa fac update la 1160 de pe 12723 si nik , [Waiting Data].
    Ce dreq?
    La SQR 504xxx si SQR 511xxx , la nici unul nu o ia!
    Incearca pe frecv.12527 si o sa-ti mearga ca uns ... meniul ... glumeam (cu meniul, bineinteles)
    ROMANIA ... te pup !

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    nu sunt sigur ca este de la soft. eu am observat de cand am schimbat softul. insa se poate ca soarta a facut acest lucru si au inceput sa testeze dupa azi dimineata cand inca nu era prezent optiunea ...
    E totusi interesant: daca dezactivezi subtitrarea de pe TV2 (cel de-al doilea post la care apare optiunea, dupa cum aminteam) iti va dezactiva automat subtitrarea si de pe National Geo (si viceversa e valabila, adica poti trece pe OPRIT subtitrarea de la NG si cand te muti pe TV2 .. minune ... s-a comutat si aici pe OPRIT. De asta ma gandesc totusi si la vreo scapare ... soft
    ROMANIA ... te pup !

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sandy
    Quote Originally Posted by MrMxyzptlk
    nu sunt sigur ca este de la soft. eu am observat de cand am schimbat softul. insa se poate ca soarta a facut acest lucru si au inceput sa testeze dupa azi dimineata cand inca nu era prezent optiunea ...
    E totusi interesant: daca dezactivezi subtitrarea de pe TV2 (cel de-al doilea post la care apare optiunea, dupa cum aminteam) iti va dezactiva automat subtitrarea si de pe National Geo (si viceversa e valabila, adica poti trece pe OPRIT subtitrarea de la NG si cand te muti pe TV2 .. minune ... s-a comutat si aici pe OPRIT. De asta ma gandesc totusi si la vreo scapare ... soft
    BUG! BUG! BUG! BUG!

    Am obs. si eu chestia asta, softul a intrat de pe 12527 ca uns
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BUGs BUNNY
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subtitrari
    By ciolpan in forum DREAMBOX
    Replies: 30
    Last Post: 28th April 2006, 21:34
  2. SUBTITRARI LA DIGI TV
    By JOhNY_DJ in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 5th February 2006, 12:06
  3. Subtitrari?????
    By adant in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 30th June 2005, 13:28
  4. subtitrari
    By alecu in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 26th October 2004, 13:00
  5. subtitrari DVD
    By maxx in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 19th September 2004, 18:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top