Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Cutiutza GIGI...

    Urmaream azi pe ProTv pe la ora 14.55 filmuletul ala cu Tarzan modern, si fara sa fac nimic a sarit de pe Pro pe N24. Mi-am ziz ca poate revine imediat, am incercat sa folosesc telecomanda si nu raspundea la nici o comanda, moment in care am oprit receptorul de la buton si l-am repornit, dupa care a deschis pe N24, si mai apoi si-a revenit. Mentionez ca receptorul functioneaza doar de 3 zile, este al unui amic caruia o sa-i instalez antena zilele astea, dupa ce va primi un Lnb pt circulara lui, dar as dori sa stiu : se intimpla des astfel de « minuni » ? Nu de alta dar tipul nu prea stie cum sa foloseasca receptorul, si pina invata nu vreau sa ma cheme de fiecare data cind apar astfel de probleme. Deja un alt amic caruia i-am pus Gigi mi-a spus ca din senin creste volumul la maxim fara sa faca nimic, si ma gindesc, saracul ce face seara cind se uita cu sonorul “la mic” pe Spice fara sa-l stie nevasta...
    In alta ordine de idei, ce fac cu receptorul pe car deocamdata il am la mine, i-l dau omului sau sa-i spun deja sa mearga cu el la Gigi sa-l schimbe ? Sincer cred ca a fost o intimplare, dar nu vreau sa-mi bat joc de nimeni ci sa-i spun tipului ca « scula lui Gigi » este cam prosututza, si cind i se scoala face cam rau…

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    primul sfat: spunei pretenului tau sa faca un efort si sa se uite la buci ...cu nevasta, e superoferta.
    al doilea sfat:variatiile de sonor nu tin de receptor, asa sunt ele de la mama lor vitrega...
    ultimul sfat:tunerul receptorului e slab; regleaza bine antena, altfel la prima ploaie /zapada nevastasa va face scandal invers proportional cu timpul vizionat pe Spice.
    Bafta!
    Acest procedeu a fost experimentat pe 3 familii ..tinere.Rezultatul a fost identic..si de belea.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Urmaream azi pe ProTv pe la ora 14.55 filmuletul ala cu Tarzan modern, si fara sa fac nimic a sarit de pe Pro pe N24. Mi-am ziz ca poate revine imediat, am incercat sa folosesc telecomanda si nu raspundea la nici o comanda....
    S-ar putea sa nu fie de la receptor.Asa patesc si eu de 1 saptamana sare pe alt canal si cu volumul la maxim, nu raspunde la telecomanda decat daca apas butonul de standby dupa care-si revine.Parca am mai citit pe undeva despre aceasi problema.
    Receptorul meu functioneaza de 6 luni. Eu am dat vina pe tensiunea din retea care la mine este de 194V. TRAIASCA ELECTRICA!

  4. #4
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    moo, care le-ati virusat softu' ?!?!?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cluj Napoca/Alba Iulia
    Posts
    309
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa face receptorul (sonorul la mexim si nu raspunde la telecomanda) la toata lumea, dace este programat un program de televiziune sa porneasca la o anumita ora/zi
    Dragostea incepe cu un suras, creste cu un sarut si se termina cu o lacrima.

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici vorba . Pentru ca daca sunt de exemplu pe programul 0009 sare pe 0004. Daca sunt pe 0004 sare pe 0002 si nu la aceeasi ora, total aleator.
    Mai degraba vorba lui @ntire2000 exista un virus.....sau conserva se apropie de iesirea din garantie

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu
    Nici vorba . Pentru ca daca sunt de exemplu pe programul 0009 sare pe 0004. Daca sunt pe 0004 sare pe 0002 si nu la aceeasi ora, total aleator.
    Mai degraba vorba lui @ntire2000 exista un virus.....sau conserva se apropie de iesirea din garantie
    Trage-i o mama de factory reset si vezi daca mai face.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trage-i o mama de factory reset si vezi daca mai face.
    I-as trage o mama de ciocan dar imi pare rau ca am dat o gramada de bani asa ca mai astept pana in primavara cand se zvoneste ca apar noile receptoare.Sper sa fie cu blindaj

  9. #9
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @dany
    Asa face receptorul (sonorul la mexim si nu raspunde la telecomanda) la toata lumea, dace este programat un program de televiziune sa porneasca la o anumita ora/zi
    Inclin sa-ti dau dreptate.Am anulat functia de timer (cu toate ca era pus sa porneasca pe un post de radio) si vad ca nu mai face fite.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Erori de programare se pot face foarte usor din EPG. Un simplu OK apasat in timp ce te uiti pe lista EPG si la ora stabilita receiverul comuta pe programul respectiv fara posibilitatea de a mai schimba ceva. Copiii de ex. pot fi o sursa pentru astfel de "programari" din greseala

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusky
    ...tunerul receptorului e slab...
    Nu as spune asta... Ca hardware, receiverul este destul de reusit, cu tuner bun. Softul in schimb e de cacao, facut la repezeala, in baie, si cu toate up-date de pana acum nu au eliminat bug-urile. Daca LNB-ul este de mai slaba calitate, la o eventuala ramanere fara semnal se dau transponderele peste cap si numai un reset il pune pe picioare, dar atunci bineinteles ca se sterg din lista ceilalti sateliti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cat costa Gigi?
    By gabitzu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 1st November 2006, 00:29
  2. gigi tv
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 11th February 2006, 13:37
  3. Gigi pe Dbox2
    By emule-ro in forum DREAMBOX
    Replies: 15
    Last Post: 23rd January 2006, 21:34
  4. Gigi TV & RCS
    By MSCI in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 21st April 2005, 14:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top