Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Actualizare Card DigiTv pe DreamBox

    ce emu si ce setari trebuie facute pentru a actualiza cardul DigiTv pe DreamBox?

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu Sbox. In "/usr/bin/sbox.conf" scrii server_only=0.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cardul merge cu oscam/cccam pentru actualizare insa trebuie sbox instalat?
    bk si rsa unde le bag?
    Last edited by skyfocus; 4th March 2012 at 20:07.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa-ti instalezi Sbox simplu. Dupa instalare modifici "sbox.conf" cu CAMid, box key, rsa.

    Pornesti sbox-ul pt. 1-2 ore zilnic, pe un canal codat, inainte de expirarea entitlements, pentru update.

    Daca pui manual fisierele (sbox si sbox.conf), nu uita sa le dai atribut 755.

    Code:
    [main]
    server_only=0                
    log=0                          
    userspath=/usr/bin/users.sbox        
    webinterface=1                
    webport=81                    
    
    
    
    #Nagra2/3 Example
    [CAM ID 8caractere]                
    rsa= rsa aici
    boxkey= boxkey aici            
    emm=0                    
    portlist=1                
    portlistpath=/usr/keys/port.list

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pare simplu,o sa incerc, mersi
    dar daca dau tel inainte ptr reactivare nu o rezolv mai repede?
    prelungirile astea se transmit zilnic sau am nevoie de putin noroc?

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu un telefon. De asemenea si online la: http://www.rcs-rds.ro/asistenta/acti...igi-tv-satelit

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skyfocus View Post
    cardul merge cu oscam/cccam pentru actualizare insa trebuie sbox instalat?
    bk si rsa unde le bag?
    merge in combinatia oscam + mgcamd 1.35
    baFTA
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ar fi mai simplu, si clientul cu cccam?
    ce setari trebuiesc facute?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skyfocus View Post
    ce emu si ce setari trebuie facute pentru a actualiza cardul DigiTv pe DreamBox?
    Instalezi CCcam 2.1.3 / Oscam
    IN Oscam.user :
    AU = DIGI
    Citesti logul si vei vedea :
    AU enabled for user user on reader digi
    Quote Originally Posted by skyfocus View Post
    cardul merge cu oscam/cccam pentru actualizare insa trebuie sbox instalat?
    bk si rsa unde le bag?
    NU trebuie instalat sbox
    Cum zici si tu merge in oscam/cccam
    Bk & Rsa le bagi in :
    oscam.server
    boxkey = Cxxxxxx
    rsakey = Axxxxxxxxxxxxx

    Citesti logul si vezi pna cnd ai update la carte si daca ai Au
    Mai poti lasa pe un partener de schimb , daca schimbi linii sa iti faca Au
    In Toate emurile cnd le instalezi ,in cfg. ai exemple de configurat , bineinteles daca le citesti

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    mai mura-n gura de atita nici ca se poate, si e meritata si
    palma dupa cap "bineinteles daca le citesti" numa de so activa memoria
    ca altfel unde ramine efectul educativ?

    deci mai sun sau nu trebuie? unde vad ca s-a intimplat ceva?
    in log vad ca e activat au, cardul e valabil si functional inca 2 luni,
    cind se face prelungirea?

    am citit ca amu stiu dar nu scrie


    mersi fain
    Last edited by skyfocus; 6th March 2012 at 23:29.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal

    Pai daca merge unde vrei sa suni ?
    Prelungirea se va face inaintea expirarii celor 2 luni care le ai
    In log vei vedea ceva de genul asta :

    2012/03/06 18:17:27 56E808 r -----------------------------------------
    2012/03/06 18:17:27 56E808 r ....|id ... |tier |valid from .....|valid to |
    2012/03/06 18:17:27 56E808 r +----+--------+------------+------------+
    2012/03/06 18:17:27 56E808 r |2111|0065 |2012/01/01 |2012/06/04 |
    2012/03/06 18:17:27 56E808 r |2111|0083 |2012/01/01 |2012/06/04 |
    2012/03/06 18:17:27 56E808 r -----------------------------------------
    Acum intelegi ?
    Daca te uiti in fiecare zi la Digi nici nu iti dai seama cnd se face prelungirea

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la sky daca te uiti pe cccam server la webif vezi nr de ecm si foarte important de emm si asa ai confirmarea ca configuratia ta e "pe receptie"
    la digitv nu vezi decit ecm cu toate ca AU e activat
    se transmit informatii ptr card doar o data pe luna?

    ma intereseaza informativ, am si receptorul original nu ar fi problema de actualizare dar as vrea sa "imi dau seama cind se face prelungirea"
    Last edited by skyfocus; 9th March 2012 at 14:03.

  13. #13
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skyfocus View Post
    la sky daca te uiti pe cccam server la webif vezi nr de ecm si foarte important de emm si asa ai confirmarea ca configuratia ta e "pe receptie"
    la digitv nu vezi decit ecm cu toate ca AU e activat
    se transmit informatii ptr card doar o data pe luna?

    ma intereseaza informativ, am si receptorul original nu ar fi problema de actualizare dar as vrea sa "imi dau seama cind se face prelungirea"
    poate si o data la 2-3 luni

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skyfocus View Post
    ma intereseaza informativ, am si receptorul original nu ar fi problema de actualizare dar as vrea sa "imi dau seama cind se face prelungirea"
    Atunci e simplu , urmaresti in fiecare zi

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal.Am si eu o problema.Am pus sbox 0.0.4-8 cu un card 1802pe un DM500S,si in 4 ore mi-a facut reset de 100 ori.Nu prea cunosc sbox, pana acum aveam cardul pus pe un DM800 cu oscam.Mhz e setat la 368, ce setari sa mai fac sa reduc din reset?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top