Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Decodare canale

  1. #1
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Question Decodare canale

    Am si eu o nelamurire, de exemplu sa luam un canal codat:
    PRO TV
    Satelit: Astra1G 31,5° E
    Transponder: 11934.00 V 30000
    Encriptare: Conax

    Se poate decoda un astfel de canal? transmisia asta este direct din televiziune. Asa cum si Prima tv este pe intelsat 12 numai ca asta este free.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    faci rost de un card si ai rezolvat problema.

  3. #3
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate ca sa ai un card trebuie sa deti o firma de cablu/satelit... ProTv-ul nu a dat niciodata persoanelor fizice carduri iar de decodat Conax-u nu se poate "sparge"
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    singurul raspuns posibil era cel cu cardul intrucit despre piratarea programelor autohtone nu discutam.

  5. #5
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha. Deci tot asa cu un card cum e si la TVR.
    Era bine zic eu daca se putea decoda un anumit canal pe care il vrei fara sa mai faci anumite contracte cu vreo firma pentru ca majoritatea canalelor romanesti sunt Free pe sateliti numai la cateva nu ai acces si pentru asta trebuie sa le cumperi pe toate care sunt in pachet.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  6. #6
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    btw
    Poate sunt un pic in urma cu stirile, dar... ce s-a intamplat cu protv hd si acasa hd de pe 31 est?
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  7. #7
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa nu traiesti in iluzii iti mai raspund si eu

    @mariussat pai nu e deloc cum e cardu de tvr,cardu de tvr e un card ptr toti muritori...celalalt card de care zici tu cred ca @startrek1 ti a explicat in clar

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Pro Tv ar trebui sa nu fie codat

    Pro Tv-ul ar trebui sa nu fie codat conform listei „must carry” publicata saptamana trecuta pe site-ul CNA. cred ca ar trebui sa facem sesizari la CNA daca posturile din lista „must carry” nu sunt lasate libere. Ce parere aveti??

  9. #9
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ca sa nu traiesti in iluzii iti mai raspund si eu

    @mariussat pai nu e deloc cum e cardu de tvr,cardu de tvr e un card ptr toti muritori...celalalt card de care zici tu cred ca @startrek1 ti a explicat in clar
    Tu ai inteles ca eu am spus ca pro-TV ul are un card ca tvr ul.
    Nu am spus asta. Am spus ca pro tv-ul are tot asa pachetul lor de canale original( Pro tv, acasa ,pro cinema, Etc.) cum si tvr ul are pe Eutelsat W2 16E, numai ca ei vand acele cartele tuturor (muritorilor cum le spui tu).
    Si am inteles ca, Conaxul nu se poate sparge!

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dracsoru View Post
    Pro Tv-ul ar trebui sa nu fie codat conform listei „must carry” publicata saptamana trecuta pe site-ul CNA. cred ca ar trebui sa facem sesizari la CNA daca posturile din lista „must carry” nu sunt lasate libere. Ce parere aveti
    Pai asa ar trebuii sa fie si Antena1, si TVR-urile...Pro tv este free la retransmisie, ceea ce e alta ciorba...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dracsoru View Post
    Pro Tv-ul ar trebui sa nu fie codat conform listei „must carry” publicata saptamana trecuta pe site-ul CNA. cred ca ar trebui sa facem sesizari la CNA daca posturile din lista „must carry” nu sunt lasate libere. Ce parere aveti
    Si cu programele care au drept de retransmise doar pe teritoriul tarii cum vor face daca o sa fie la liber?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by STARTREK1 View Post
    Din pacate ca sa ai un card trebuie sa deti o firma de cablu/satelit... ProTv-ul nu a dat niciodata persoanelor fizice carduri iar de decodat Conax-u nu se poate "sparge"
    Orice conax se poate sparge fara probleme daca ai scriptul necesar si un smartcard pentru conax (gen M2 plus).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top