Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2007
  Location
  hargitai fenyves erdo :)
  Posts
  226
  Posts Thanks / Likes

  Default Nzeteltrsek miatt kerlt ki a Hr TV az RCS&RDS knlatbl

  Ksve fizette a műsordjat a romniai kbeltelevzi trsasg a Hr TV-nek, az elmlt hetekben bekvetkezett szakts előtt a magyarorszgi hrtelevzi megprblta rendezni a viszonyt a szolgltatval, m nem sikerlt jabb egyezsget ktni. Mint megtudtuk, az RCS&RDS vgl a Hr TV felszltsra vette ki knlatbl a csatornt.Minden előzetes jelzs nlkl maradtak a hrtelevzi műsora nlkl az RCS&RDS előfizetői. A cg kpviselője a Krnika cmű napilapnak mindssze annyit mondott, ez a dnts szletett. A hrcsatorna s a kbeltv-trsasg kztt nem volt srldsmentes a viszony, az utbbi ugyanis tbbszr is egyoldal dntseket hozott.

  A Hr TV terjesztsi igazgatja, Sipos Gbor rdeklődsnkre kifejtette, az RCS&RDS tbbszr is ms, drgbb műsorcsomagba tette t a csatornt, ezeket a lpseket azonban nem előzte meg egyeztets, noha ez ellentmond a kt fl kztt kttt szerződsnek. A terjesztsi igazgat szerint az RCS&RDS ugyanakkor tetemes műsordjtartozst halmozott fel.

  A kt fl kztti szerződs december 31-n lejrt, az jabb, hromves időtartamra szl szerződs megktse előtt a Hr TV rendezni kvnta a nzeteltrseket, m a tavaly nyron elkezdett trgyalsok nem vezettek eredmnyre. Sipos Gbor rmutatott, az RCS&RDS-nek gyakorlatilag mr janur elsejtől nem llt jogban a Hr TV terjesztse, m azt tbb mint egy hnapon keresztl zavartalanul folytatta. A szolgltatt vgl a hrcsatorna szltotta fel, hogy szntesse meg a jogszerűtlen magatartst.

  A terjesztsi igazgat szerint a Hr TV tovbbra is nyitott a trgyalsokra, m a megllapodshoz a kt fl kzs akarata szksges, erőltetni nem lehet.(szekelyhon.ro nyoman)

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Mar 2009
  Location
  Nagy-Magyarorszg
  Posts
  102
  Posts Thanks / Likes

  Default

  A lnyeg az, hogy a Focussat-nl mg mindig tkletesen megy, szval a Digi le van szarva.Főleg azrt mert ezt nem elszőr csinlja. Csak gy minden tjkoztat nlkl cserl csatornkat!


 3. #3
  Junior Member Master
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Feb 2011
  Posts
  62
  Posts Thanks / Likes

  Default oksa

  Nem semmi a dilitől ... sz nlkl csereli a csatikat ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top