Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Dm500s

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm500s

    Salut! Am o problema la editarea unor linii in cccam cfg. Deci nu pot sterge o linie si nici nu pot edita una noua, ma poate sfatui cineva ce pot face? Multumesc!

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca face asa atunci cand nu mai ai mult spatiu liber in DM !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am doar setings, atat,nimic altceva.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    Am doar setings, atat,nimic altceva.
    Simplu transfera cccam.cfg in pc editeazal si apoi il pui la loc in dream.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    Am doar setings, atat,nimic altceva.
    Verifica cit spatiu din memorie ai ocupat...
    Rapidist pur singe...

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Resita
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza Notepad++,deschizi cu click dreapta cccam.cfg si editare Notepad++ si modifici.succes

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Dalyboy! Se poate cum zici tu sa modifici dar dupa, cand vreau sa-l pun cu ftp-ul inapoi in var/etc nu mai pot;transfer failed! si gata.Trebuie descoperita cauza.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Dambovita
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sterge un plugin ceva si incearca din nou,daca nu merge reistaleaza imaginea(de cele mei multe ori daca memoria este plina nu te mai lasa sa faci nimic-asa am patit eu cu imaginea pe care o foloseam la acea vreme).
    Last edited by host13; 28th February 2012 at 15:06.
    Curiosity killed the cat !
    Vu Duo2,DM500Hd a8p modat kit Ridax,Panasonic 47AS740E,1,9Al circulara simetrica+1,25Al Gibertini+1,0Al Triax,diseq10x1

  9. #9
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    repune imaginea,mi e vpn imi provoca asta,deci e treaba din protap

    tasteaza free in telnet si vezi cata memorie ai libera

    tasteaza ps in telnet sa vezi ce ruleaza....asa ca fapt divers

    verifica ce ai prin imaginea aia de consuma asa mult...ca settingurile alea nu cred

    ar mai fi o prob si daca ai un H H si il freci exagerat de mult

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    @Dalyboy! Se poate cum zici tu sa modifici dar dupa, cand vreau sa-l pun cu ftp-ul inapoi in var/etc nu mai pot;transfer failed! si gata.Trebuie descoperita cauza.
    Daca imaginea e curata n-ai nici o treaba cu spatiul sau memoria, problema vine din DCC, incearca sa folosesti alt client ftp (tcm sau wincsp) si va merge fara probleme.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ovidiumarius! Am incercat si cu wincsp.Nu ma lasa sa editez in cccam.cfg.Am incercat si cu filezilla.Sa fie matrita imaginea?Am incercat sa mai sterg sateliti cu telecomanda si nu are nici un efect,m-am gandit ca ar fi incarcata memoria,aceeasi treaba.Ce sa fac?

  12. #12
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    @Ovidiumarius! Am incercat si cu wincsp.Nu ma lasa sa editez in cccam.cfg.Am incercat si cu filezilla.Sa fie matrita imaginea?Am incercat sa mai sterg sateliti cu telecomanda si nu are nici un efect,m-am gandit ca ar fi incarcata memoria,aceeasi treaba.Ce sa fac?
    Incearca alta imagine si vezi ce si cum.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma ajuta si pe mine cineva cum sa configurez un dm500 in s...e?ceva nu merge bine si ma tot chinui la el...multumesc anticipat

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ovidiumarius! Merge acum cu Winscp,e peste Total Commander.Mai trebe sa rezolv problema cu lista de sateliti.Nui pot sterge din meniul dm-ului.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    editezi satellite.xml cu notepad++ /stergi ce sateliti vrei apoi retransferi in dream
    apropo ce imagine folosesti?/ceva arabesc cu multe brizbrizuri?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top