Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default Panasonic TX-P50GT30E

    Am abonament extra la RCS, decodor digital si tv-ul din titlu. In momentul de fata canalele hd le pot receptiona doar daca ocolesc decodorul si introduc cablul coaxial direct in tv, dar cu aceasta metoda nu mai receptionez canalele codate.
    Intrebarea mea este daca pot receptiona toate canalele hd aferente abonamentului pe care il detin fara achizitionarea unui decodor hd de la RCS?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariusvlad2 View Post
    Am abonament extra la RCS, decodor digital si tv-ul din titlu. In momentul de fata canalele hd le pot receptiona doar daca ocolesc decodorul si introduc cablul coaxial direct in tv, dar cu aceasta metoda nu mai receptionez canalele codate.
    Intrebarea mea este daca pot receptiona toate canalele hd aferente abonamentului pe care il detin fara achizitionarea unui decodor hd de la RCS?
    Pentru inceput, poti sa pui un splitter pe cablul coaxial, cu o iesire la decodor si alta la Tv. Astfel vezi cele SD + HD necodate pe TV, iar cele SD codate prin decodor.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La varianta asta rumeg acum dar o sa imi lipseasca Digi film hd.
    Last edited by mariusvlad2; 28th February 2012 at 12:18.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce abonament ai , insa in prezent se pot receptiona/vizualiza doar 9 prg. tv hd ( cu noul Digi24 HD )
    Eu folosesc exact schema cu spliterul si nu pot vizualiza decat cele 9 prg. tv hd , fara Digi Film HD , HBO HD , Super One HD si celelalte prg. sd criptate

    Ca sa numai deschid alt thread fiindca detin si eu o plasma din aceeasi serie , dar de 42" - TX-P42GT30E va rog frumos aici sau intr-un pm sa imi scrieti mai multe detalii legat de sharing in urmatoarea situatie :
    - Plasma de mai sus
    - Router TP-Link 1043ND cu wifi n
    - Provider net -RCS
    - Un viitor abonat Focussat
    Deci ce device imi trebuie pt. a folosi cartela de la Focussat in sharing , sau macar sa pot folosi ca si client de cccam legat la un Optibox

    Multumesc anticipat de raspuns

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Sibiu
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus spliterul dar acum a intervenit o alta problema: pe canalele hd daca trec cu sonorul peste 40% apar macroblocurile iar la 50% lipsa semnal. Sa fie de la spliter? Adevarul este ca nu am incercat inainte de a splita sa vad daca apare aceeasi problema.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top