Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation hss 1160 na fara semnal

    Salutare!
    Nu ma pricep la DTH, dar va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.
    Am un decodor HSS 1160 de la digi, pe care nu l-am mai folosit de vre-o doi sau trei ani, are cartela expirata si as vrea sa vad posturile FTA. Problema e ca daca il conectez direct la LNB nu are semnal deloc. Mai am un decodor KAON, cu abonament la focus, si am facut conexiunea intre cele doua decodoare. Am pus LNB-ul la mufa LNB a KAON-ului, si am facut conexiunea intre mufa LOOP trough a KAON-ului si mufa LNB Input de la HSS 1160 si am semnal, dar nu cum ar trebui. Spre exemplu daca KAON-ul este pe un program cu polaritate H, atunci pe HSS 1160 merg doar programe cu polaritate H, si invers, daca pe KAON e un program cu polaritate V, pe HSS 1160 merg doar programele cu polaritate V. Daca opresc KAON-ul nu mai am semnal deloc pe HSS 1160. Ce trebuie sa fac pentru a putea lega decodorul HSS 1160 direct la LNB si sa am semnal? Versiunea SW a decodoruli HSS 1160 este 1,31.
    Multumesc anticipat!
    Last edited by roburtr; 26th February 2012 at 18:43.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa pui LNB dublu la antena si sa tragi cablu separat de la antena direct la receptor .

  3. #3
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar fi trebuit sa mearga asa cum le-ai pus,cind pui Kaon-ul in stand by ar trebui sa mearga rec.de la digi perfect,pararea mea e ca este defect,ar trebui schimbati niscai condensatori in sursa de alimentare ! Sa fii sigur daca e defect ,scoate Kaonul si pune in loc receptorul de la digi !

    LNB dublu este necesar ca sa poti viziona programe tv separat pe ambele receptoare , indiferent de polarizare V sau H .
    Last edited by coconut; 26th February 2012 at 20:45.
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimbi lnbp14 si ai rezolvat problema.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Trebuie sa pui LNB dublu la antena si sa tragi cablu separat de la antena direct la receptor .
    Am incercat si nu merge.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coconut View Post
    Ar fi trebuit sa mearga asa cum le-ai pus,cind pui Kaon-ul in stand by ar trebui sa mearga rec.de la digi perfect,pararea mea e ca este defect,ar trebui schimbati niscai condensatori in sursa de alimentare ! Sa fii sigur daca e defect ,scoate Kaonul si pune in loc receptorul de la digi !

    LNB dublu este necesar ca sa poti viziona programe tv separat pe ambele receptoare , indiferent de polarizare V sau H .
    Am pus rec. de la digi in locul Kaonului si nu merge, deci e defect.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Schimbi lnbp14 si ai rezolvat problema.
    Unde-l gasesc pe lnbp14?, De unde pot sa-l cumpar?

  8. #8
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by roburtr View Post
    Unde-l gasesc pe lnbp14?, De unde pot sa-l cumpar?
    Problema ca nu ai unde sa gasesti,doar daca scoti din alt rec.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Problema ca nu ai unde sa gasesti,doar daca scoti din alt rec.
    Pai in situatia asta depun armele, nu am de unde sa-l iau.

    Oricum multumesc tuturor pentru sfaturi.
    Bafta!

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    receptorul de digi are stricat in sursa 3 condensatori, pune de-i schimba si va merge singur fara kaon
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  11. #11
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut
    receptorul de digi are stricat in sursa 3 condensatori, pune de-i schimba si va merge singur fara kaon
    Posibil,dar cam 80% e dus lnbp14.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  12. #12
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Posibil,dar cam 80% e dus lnbp14.
    De unde esti asa sigur,eu am avut la reparat N receptoare digi defecte si de la condensatori face N defecte......din cauza la condensatori avea semnal mic sau deloc sau nu mergea la telecomanda ! Mai intai sa schimbe omul condenasatorii si dupa care tot nu are semnal atunci este defect C.I. de alimentare LNB (LNBP12A) dar eu cred ca este bun odata ce receiverul cind l-a abandonat functiona , acel integrat se duce de obicei de la descarcari electrice (sau cablu la LNB in scurt , LNB in scurt)!

    @roburtr schimba condensatorii ca nu sunt scumpi si 99la suta va merge !
    Last edited by coconut; 27th February 2012 at 13:46.
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, hai ca m-ati convins, o sa schimb condensatorii aia din sursa si o sa va anunt daca merge sau nu.

    Bafta!

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    valencia
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Quote Originally Posted by roburtr View Post
    Salutare!
    Nu ma pricep la DTH, dar va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.
    Am un decodor HSS 1160 de la digi, pe care nu l-am mai folosit de vre-o doi sau trei ani, are cartela expirata si as vrea sa vad posturile FTA. Problema e ca daca il conectez direct la LNB nu are semnal deloc. Mai am un decodor KAON, cu abonament la focus, si am facut conexiunea intre cele doua decodoare. Am pus LNB-ul la mufa LNB a KAON-ului, si am facut conexiunea intre mufa LOOP trough a KAON-ului si mufa LNB Input de la HSS 1160 si am semnal, dar nu cum ar trebui. Spre exemplu daca KAON-ul este pe un program cu polaritate H, atunci pe HSS 1160 merg doar programe cu polaritate H, si invers, daca pe KAON e un program cu polaritate V, pe HSS 1160 merg doar programele cu polaritate V. Daca opresc KAON-ul nu mai am semnal deloc pe HSS 1160. Ce trebuie sa fac pentru a putea lega decodorul HSS 1160 direct la LNB si sa am semnal? Versiunea SW a decodoruli HSS 1160 este 1,31.
    Multumesc anticipat!
    Salut am aceiasi problema , deci nu are semnal . conectandul prin alt receptor are ceva semnal dar nu cum ar trebui sa aiba cand ar fi conectat direct la lnb . am schimbat toti condensatorii din sursa si tot la fel e fara semnal. sami spui si mie daca rezolvi ceva si cum ai rezolvat problema.

  15. #15
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by digispania View Post
    Salut am aceiasi problema , deci nu are semnal . conectandul prin alt receptor are ceva semnal dar nu cum ar trebui sa aiba cand ar fi conectat direct la lnb . am schimbat toti condensatorii din sursa si tot la fel e fara semnal. sami spui si mie daca rezolvi ceva si cum ai rezolvat problema.
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...15&postcount=4
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top