Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default DVBViewer , progdvb , cel mai sudic satelit in irlanda

    Salutari la toata lumea,revin si eu inapoi in lumea sat dupa o pauza si am vreo cateva nedumeriri-am ramas putin in urma cred,sau putin mai mult.

    Am un skystar2 usb hd si am ceva probleme cu SK% IT.Aproape tot timpul cand ma uit la ceva HD...de ex noul DiscoveryHD de la ei m i se blocheaza dvbviewer.Cateodata imediat..cateodata dupa 5 minute de vizionare,cateodata dupa 10..depinde.Si la C*fra tot la fel ca au si ei vreo 2 programe HD.Nedumerirea este ca pe 1W ..pe T*leno* pot vedea orice HD de la ei fara sa se inghete dvbviewer-ul,sau pe Plat*orma HD,sau multe altele.Am ultima versiune de DVBviewer si licenta.Am incercat sa schimb rendere..codecuri...tot asa face.Deci nu sunt freezuri temporare,pur si simplu dvbviewer ingheata de tot si trebuie sa il inchid fortat si sa il restartez.

    Asa ca m am gandit sa incerc cu progdvb.Am instalat versiunea trial...dar nu imi vede hadu.am incercat si 32b si 64b si nu merge.Am windows 7 64b.

    Inca o chestie...imi poate spune cineva care e cel mai sudic satelit pentru irlanda?am gasit pe forumuri ca e 1W ...sau 5W sau 8W...sunt putin debusolat.Eu mi am reglat antena pe 1W si vad de la 13E pana la 30W..desi nu toate transponderele 30W.Peste 13E nu mai vad nimic....Nu am incercat sa o repozitionez...vreau sa fiu 100% sigur inainte sa ma apuc pt ca e intr o pozitie foarte naspa antena.
    Last edited by Sever; 24th February 2012 at 14:42.

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    satelitul sudic pentru Irlanda este Atlantic Bird 2 - 8 grade vest sau Nilesat - 7 grade vest , depinde pe care-i poti receptiona acolo , pentru blocarea dvbviewer raspunzator poate fi ca nu ai linii bune pentru respectivii provideri

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult de raspuns,e interesant ca pot vedea de la 13E la 30E cu antena setata pe 1W ca cel mai sudic satelit.Dvbviewer o duce perfect la orice satelit intre 13E si 30W.Sper sa mearga si mai bine acum daca o sa o setez pe 8W.

    Liniile sunt bune,sunt sigur de asta,nu cred ca e de la ele,pt ca de exemplu orice program SD din pachetele pe care le am mentionat merge perfect fara nici o problema.Am mai observat inca o chestie la dvb viewer ce am mentionat o si mai sus,daca semnalul e sub 65% dvbviewer se blocheaza,orice program orice pachet...fta sau ptv.Cred ca nici skystar2 nu i nici chiar mai buna placa...ar trebui sa ma orientez spre altceva probabil....

    Ceva idei despre progdvb de ce nu vede pluginul?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stiu ca am avut probleme cu vazutul plugin-urilor cand am instalat varianta pe 64bits....cand am pus progdvb pe 32bits in win7 x64 am vazut pluginul fara probleme...

    sa fim seriosi....mult mai multe cartele cu pachet sd de sk_it poti avea, in share, fata de pachetul hd, de care trag toti ...deci mai mult ca sigur de aia intrerupe programul...lipsa de peer bun pentru pachetul hd
    Teach me...please !

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stupidman View Post
    stiu ca am avut probleme cu vazutul plugin-urilor cand am instalat varianta pe 64bits....cand am pus progdvb pe 32bits in win7 x64 am vazut pluginul fara probleme...

    sa fim seriosi....mult mai multe cartele cu pachet sd de sk_it poti avea, in share, fata de pachetul hd, de care trag toti ...deci mai mult ca sigur de aia intrerupe programul...lipsa de peer bun pentru pachetul hd
    Te inteleg perfect si stiu ce zici dar de ce m i se blocheaza mie dvbviewerul ?eu asta nu inteleg...daca nu primesc cw e bun asa asta inteleg,se intampla la unele pachete si stiu cum e,dar aici nu e vb de asta.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by Sever View Post
    Te inteleg perfect si stiu ce zici dar de ce m i se blocheaza mie dvbviewerul ?eu asta nu inteleg...daca nu primesc cw e bun asa asta inteleg,se intampla la unele pachete si stiu cum e,dar aici nu e vb de asta.
    schimba codecul video

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top