Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce ricevitor cod ecran P 35

    buna.un prieten cu dolce ia aparut pe ecran P 35 antena este reglata bine probata da mine cu un alt ricevitor fta toate programemefta functioneaza bine.ce poate fi de nu pot receptiona nici un program .cartela platitala zi.va multumesc.

  2. #2
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    buna.un prieten cu dolce ia aparut pe ecran P 35 antena este reglata bine probata da mine cu un alt ricevitor fta toate programemefta functioneaza bine.ce poate fi de nu pot receptiona nici un program .cartela platitala zi.va multumesc.
    Tunerul scoate tensiune?
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze nu te_am inteles.(tunerul).antena e reglata bine probat cu un fta . nu merge nici un canal pe ricevitorul dolce pe ecranul display are p 35

    .

  4. #4
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tunerul e ala unde bagi cablul care vine de la antena,masoara sa vezi daca scoate tensiune(14v sau 18v).
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by harry75 View Post
    Tunerul e ala unde bagi cablul care vine de la antena,masoara sa vezi daca scoate tensiune(14v sau 18v).
    În spatele RECEIVERULUI !

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este stricat receivitorul zis conserva

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    buna.un prieten cu dolce ia aparut pe ecran P 35 antena este reglata bine probata da mine cu un alt ricevitor fta toate programemefta functioneaza bine.ce poate fi de nu pot receptiona nici un program .cartela platitala zi.va multumesc.
    Incearca cu un alt lnb probabil e defect,am patit eu o data tot asa cu alt reciver(echosmart) mergea struna dar cu cel de la dolce nu vreea de nici un fel,dupa ce am schimbat lnb-ul a mers

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAMadrian View Post
    Incearca cu un alt lnb probabil e defect,am patit eu o data tot asa cu alt reciver(echosmart) mergea struna dar cu cel de la dolce nu vreea de nici un fel,dupa ce am schimbat lnb-ul a mers
    pai daca merge un receptor fta ,de ce nu ar merge si cel dolce?

  9. #9
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAÑA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti face un test,legi receptorul de dolce prin loop la cel fta(recul fta pe un tp vertical)si vezi daca merge.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rezolvat
    . dupa o 24 de ore de odihna se pare ca a inceput sa mearga
    mai mult ca sigur receptorul mai are foarte putin pana isi va da duhul
    .

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    rezolvat
    mai mult ca sigur receptorul mai are foarte putin pana isi va da duhul
    .
    verifica la sursa cei 2 condensatori de 1000 de micro din circuitul secundar si eventual condensatorul mare de 47 de micro din circuitul primar. aproape sigur sunt umflati si nu mai alimenteaza lnb-ul. schimba-i si ai un stb nou.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Franken (D)
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skybird View Post
    pai daca merge un receptor fta ,de ce nu ar merge si cel dolce?
    Nu stiu si eu m-am intrebat acum 3 sau 4 ani cand am patit chestia asta,si stiu ca doar asa am reusit sa il fac sa mearga dupa ce am schimbat lnb-ul
    chiar mi-ar place si mie sa stiu care e problema

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    italy
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa o peroada fara curent(scos din priza ) se pare ca a inceput sa mearga.sincer nuci eu nu pot sa imi dau seama ce are si ce va avea in viitor.acum merge dac pentru cat timp? pana la primul soc?

  14. #14
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by fiorello View Post
    buna.un prieten cu dolce ia aparut pe ecran P 35 antena este reglata bine probata da mine cu un alt ricevitor fta toate programemefta functioneaza bine.ce poate fi de nu pot receptiona nici un program .cartela platitala zi.va multumesc.
    Exista mai multe motie
    1cum spunea un coleg mai sus s-a dus tuneru
    2 A unblat in setari si a schimbat cea pe acolo sinu mai are semnal
    3 S-a rotit lnb0ul si ii merge numai canalele de pe h (orizontala) alea sunt fta
    Daca vrei sa il ajuti fai un reset opreste receptoru de la spate tine apasat cele4 butoane de pe panoul frontal (ch >ch<volum<si volum>)porneswti receptoru tii butoanele apasate pana apare mesaju decuplati teceptoru de la retea opresti de la spate si il repornesti si ar trebui sa mearga (nu este primu care il repar asa)mult succes

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Craiova
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAMadrian View Post
    Nu stiu si eu m-am intrebat acum 3 sau 4 ani cand am patit chestia asta,si stiu ca doar asa am reusit sa il fac sa mearga dupa ce am schimbat lnb-ul
    chiar mi-ar place si mie sa stiu care e problema
    este posibil ca LNB-ul sa fie fugit un pic din frecventa, iar oscilatorul local al receptorului sa nu aiba posibilitatea de acordare automata in noua frecventa. poti incerca sa schimbi manual, prin incercari succesive, frecventa oscilatorului local din setarile receptorului si ai mari sanse sa gasesti semnal. unele receptoare(de ex. Humax Digi ) au reglare automata a LO in cazul in care LNB-ul este un pic obosit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top