Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo Opticum 4100c sateliti amestecati

    Salut, am un globo opticum resoftat cu EMU Amstar, folosit cu precadere la reglarea antenelor, insa am descoperit ca lista satelitilor nu corespunde cu realitatea.
    Am reglat o antena toroidala cu centralul pe 13E insa in realitate e pe 7E.
    A mai intrat un alt satelit care receiver-ul spune ca e 5E si in realitate e 1W.
    Am crezut ca e un bug in soft si am facut un update la ALI3329C_globo_fta_amstar_emu_1.4.03 (care am inteles ca e ultimul) dar amestecul ramane la fel.

    Un sfat despre cum pot remedia acesta problema ?!?!

    Multumesc frumos si anticipat!

  2. #2
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Ce satelit receptionezi pe centru Nilesat?
    Last edited by mariussat; 15th February 2012 at 19:39.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai bine refaci lista satelitilor?

    pe www.flysat.com ai toate frecventele necesare.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Globo Opticum 4100c sateliti amestecati

    Quote Originally Posted by mariussat View Post
    Ce satelit receptionezi pe centru Nilesat?
    Pe centru e 7E desi receiverul afiseaza ca e 13E. Sa refac lista cu sateliti din telecomanda, e munca de chinez batran, doar daca nu exista vre-o metoda de actualizare prin cablu serial.

    O solutie ce mia venit in minte dupa ce am postat aceasta discutie, e sa caut satelitii dupa lista de transponderi nu dupa denumirea lor, ca nu or fi si astia amestecati .
    Last edited by sfinxu; 16th February 2012 at 11:11.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stii cum fac eu?E simplu ca buna ziua. Alegi un satelit care nu te intereseaza, ii schimbi numele, apoi cand trebuie sa montezi antena, ori iti scrii pe o foaie cate o frecventa de pe fiecare satelit(bine, alegi si tu una cu semnal puternic) ori faci ca mine, adica te duci cu telefonul pe flysat.com si iei de acolo frecventele.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam, asa o sa fac si eu !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top