Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Transilvania LOOK

  Un nou canal din trustul lui Paszkany-Dâncu-Rus , alaturi de Transilvania Channel , Transilvania TV , CityNews , precum si alte cateva ziare si posturi de radio online .


  Emisia oficiala va incepe peste cateva zile , eu l-am gasit deja aici :
  http://fms20.mediadirect.ro/live3/so.../playlist.m3u8

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Transilvania LOOK, fratele mai mic al Transilvania L!VE, intră în casele românilor şi în istorie începând cu 14 februarie.
  La puţin timp după lansarea, în luna decembrie 2011, a televiziunii clujene Transilvania L!VE, care a înlocuit NCN-ul în grilele de programe, se lansează şi Transilvania LOOK, un canal dedicat divertismentului. Dacă prima televiziune se axează în principal pe ştiri şi informaţii calde, cea de-a doua, care se pregăteşte să iasă în câteva zile din studio şi să intre în televizoarele românilor din toată ţara, vine ca o completare - Transilvania LOOK e postul de televiziune care se ocupă de amuzamentul şi divertismentul telespectatorilor.
  Glume dis de dimineaţă
  Din 14 februarie, la Transilvania LOOK va debuta programul matinal “Răsăriţi de pe fix”, unde Ioana Botezan, Adrian Cucu şi Dragoş Stan, gazdele emisiunii, promit un show aparte, o combinaţie între televiziune şi radio. De luni până vineri, de la 8 la 10, cei trei prezentatori îşi propun să-i trezească cu zâmbetul pe buze pe telespectatorii din toată ţara.
  “O să fie un matinal tonic, care o să trezească telespectatorul şi o să-l ţină lângă televizor. Un matinal pozitiv, fără ştiri supărătoare, cu invitaţi extrem de diferiţi şi interesanţi. De la şoferi profesionişti la medici nutriţionişti, care au absolvit o facultate de nutriţie. Vorbim despre IT, despre raliuri şi conducere preventivă, avem rubrică de beauty, de sport, timp liber şi ieşit în oraş şi relaxare”, spun cei trei, într-un suflu.
  Cu câteva zile înainte de marea lansare, sunt entuziaşti şi nerăbdători să înceapă munca. “Ioana e pe evenimente şi beauty, eu sunt pe IT şi conducere, raliu, tot”, spune Dragoş, completat imediat de Dan: “Eu sunt pe teatru, filme şi masaj”.
  Dar emisiunea lor ascunde mult mai multe. Prezentatorii promit surprize în fiecare zi, concerte dis de dimineaţă, un matinal în care glumele bune se împletesc cu autoironia. În ordinea numerelor de pe tricouri, Blondy, Cucu şi Moldoveanu încearcă să transpună tonusul matinalului de radio pe peliculă: “O să avem, faţă de alte matinale, foarte mulţi invitaţi - câte şase pe emisiune – ca să se deruleze lucrurile foarte rapid. O să fie un matinal în ritmul matinalului de radio”.
  O emisiune cu aminale pentru oameni cu simţul umorului
  Nicu Bendea, realizatorul emisiunii Tonik Show e mereu pus pe glume, chiar şi când îi cerem să vorbească la modul cel mai serios despre Transilvania LOOK. Îţi vine chiar să-l crezi, timp de aproape 10 secunde, după care răspunde selectiv la întrebări, în stilu-i caracteristic: „Transilvania Look este deja cel mai tare post de divertisment şi entertainment, care înainte să fie lansat deja dă bătăi de cap concurenţei. Am auzit eu din surse sigure că va fi reactivat Florin Călinescu”.
  Despre emisiunea lui, numai de bine: “Lucrez cu o echipă extraordinară. 90% dintre ei n-au avut nicio treabă cu televiziunea până acum, au fost căpşunari, faianţori, drujbişti, vulcanizatori şi aşa mai departe. Da' au un chef oamenii aştia să facă televiziune, ceva de speriat. Sunt oameni cu frică de Dumnezeu, dar cu o imensă plăcere a banului - cazul meu personal”, spune el, cu seninătate.
  Şi pentru că toată lumea în jurul lui râde, coninuă: “Sunt profesor de opt ani şi de nouă suplinitor, la disciplina matematică atât individual, cât şi individual compus, cu performanţe notabile în pregătirea elevilor pentru bacalaureat şi pentru viaţă în general. Prin rezultate notabile înţelegem note cuprinse între 1,10 şi 4,95. Tonik Show se va difuza zilnic, de luni până vineri, între orele 17.00 şi 19.00, când lumea este încă la serviciu, în autobuzul 46 barat sau la Vecernie. Este o emisiune de divertisment cu foarte mult bun gust şi foarte multe premii, atât pentru cuvântătoare, cât şi pentru necuvântătoare”, încheie el.
  Emisiunile Transilvania LOOK
  La Transilvania LOOK, ziua începe cu matinalul Răsăriţi de pe fix, cu Adrian Cucu, Ioana Botezan şi Dragos Stan. Emisiunea se difuzează în direct, de luni până vineri, între 8 şi 10 dimineaţa şi în reluare de la ora 24. Tonik Show, cu Nicu Bendea şi Ovidiu Uscat, se difuzează de luni până vineri, între orele 17:30 – 19:30. Emisiunea sportivă Faci Pariu?, realizat şi prezentată de Sergiu Penciu va fi difuzată în direct joia între orele 21:00 – 22:00 şi în reluare vinerea, de la 11:30.
  Servus Talk, late night show-ul prezentat de Bogdan Radulescu, în colaborare cu Tiberiu Codorean şi Cristina Szekely, va fi difuzat live, de luni până vineri, de la ora 21:00 până la miezul nopţii. Deja consacrata SHOPPY, emisiune lifestyle, produsă şi realizată de Romana Fărcaş, va rula vinerea, între orele 21:00 – 22:00, în reluare lunea, începând cu ora 11:30. Fotbal Focus de duminică, cu Sergiu Penciu, se difuzează, în direct, duminica, de la 22:00 la 23:30 şi în reluare lunea, de la 15:00 la 16:30. Reţete Vedete, cu Cristina Ene, va rula duminica, de la ora 12:30 la ora 14:00 şi martea, în reluare, de la ora 15:00 la ora 16:30.
  Dr. LOOK, emisiunea despre sănătate cu Adonis, poate fi văzută sâmbăta, de la 12:30 la 14:00 şi, în reluare, joia, de la 15:00 la 16:30. Liga Avatar, emisiunea concurs, cu Mishu şi Andrei, se difuzează sâmbăta, de la 17:30 la 19:00 şi miercurea, de la 15:00 la 16:30, în reluare. Divertismentul vine vinerea, alături de George Petrule şi Raluca, odată cu emisiunea Made in Transilvania, începând cu ora 15:00 până la 16:30, în reluare duminica, de la ora 15:00.


 3. #3
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

 4. #4
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Cluj-Napoca
  Posts
  256
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Si pe satelitul Astra 4A 4.8E pe 12679 V SR: 3333 3/4 (NCN CLUJ) feed concert lansare Transilvania LOOK.

 5. #5
  Platinum member Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  5,154
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ce se stie despre emisia via satelit? Si daca va fi preluat de UPC ,RDS sau Romtelecom in retelele lor de cablu.
  salut!
  Remember you are born to live.
  Don't live because you are born!
  Don't go the way life takes you...
  Take life the way you go!
  prays
  Happiness Lies In Your Own Hand...

 6. #6
  Bagator de seama Expert
  Join Date
  Mar 2005
  Location
  Prin zona
  Posts
  2,941
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
  Ce se stie despre emisia via satelit? Si daca va fi preluat de UPC ,RDS sau Romtelecom in retelele lor de cablu.
  salut!
  http://forum.paytv.ro/showpost.php?p...&postcount=117

 7. #7
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Fostul NCN a devenit Transilvania L!ve , iar SomesTV , care s-a transformat in Transilvania Channel , acum s-a rebranduit in Transilvania LOOK.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top