Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 500 nu termina boot

    am schimbat atributul pt mgcam_1 din 644 la 755,enigma 1 mgcam 1.37,si,la boot,s-a blocat

    spune open mgcam 1.37
    imi cere setari de tv -pal,secam...-
    apoi cere setarea limbii
    apoi setarea orei
    si acum cand dau save si return,apare eroare mgcam 1.37 pentru o fractiune de secunda,apoi dispare mesajul,si ramana imaginea blocata

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu DCC te mai poti conecta la el ?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intra cu dcc/sterge mgcamd/reinstaleaza din server [daca are imaginea]sau de pe dcc,ori in tmp/bafta
    vezi ca mgcamd sa fie compatibil cu imaginea
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    prin router nu mai merge
    sa schimb conexiunea din
    router in
    direct crossover?
    si sa pun null cable?
    intreb deoarece sunt pe laptop,maine as putea face incercarea asta?

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cazul asta trebuie sa pui alta imagine cu Dreamup

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am trecut la treaba
    in cat timp se instaleaa noua imagine?
    stau de juma de ora si uploading image inca

    4.91mb

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am 50minute deja
    si ttot nimic
    deschid dreamUp
    apas connect,apoi deschid dream
    dau ERASE
    apare mesajul flash erase completed

    si apoi FLASH
    si incarc noua imagine
    si inca astept

    gresesc undeva?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreamUp_DM500 V2.18a 20040711

    asta o am acum

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus o versiune mai veche,pare sa functioneze,v 1.3.2.1
    multumesc pt idee

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top