Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Nelamurire!

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default Nelamurire!

    Ma poate ajuta cineva, va rog? Ma uit pe Badr 4/5/6 la CNN, Bloomberg si altele de pe "BSkyB" dar cand vreau sa urmaresc un program care este "free" bineinteles de pe "Arabsat" nu pot vedea absolut niciun program, precizez ca am semnal de pana la 90% pe unele posturi; am o placa Sky Star 2 si ProgDVB 6.71, am incercat sa scanez satelitul respectiv si cu DVB Viewer 4.5 si MyTheatre 4.00.130 dar nu-mi gaseste niciun program!?!?!? Daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscator.

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste drivere mai vechi.Cele noi au si problema asta.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nickey4321, despre ce drivere este vorba, poti pune un link cu ele te rog? eu folosesc pentru Sky Star 2-ul meu pe acestea: 4.6.0 (din iunie 2010 parca sunt)

  4. #4
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca versiunea 4.30. Cauta pe siteurile de specialitate (dvbsupport.net etc).

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nickey4321, am schimbat si driver-ul, l-am pus pe 4.3, tot nu merge, i-mi indica faptul ca am semnal pe programul respectiv dar nu apare casuta aceea albastra din partea stanga precum ca este activ, ca merge... nu stiu ce sa-i mai fac, alte sugestii, pareri?

  6. #6
    gigij56
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    incearca ma multe freqvente de pe badr

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat toate programele, le-am luat la rand, nu merg decat cele de pe BSkyB!?!?!?

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-mi poate spune cineva, va rog, daca vede vreun program pe "Badr" in afara de cele de pe "BSkyB"?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E ceva ce nu inteleg. Presupun ca ai antena pusa pe un positioner, motor h-h, nu? Antena se misca cand treci de pe Badr 26E pe programele care sunt in BskyB si care sunt pe Astra 28.2E?

    LE: Sau ai 2 LNB cu diseqc intre ele?
    Last edited by trid_ovi; 9th February 2012 at 14:03.

  10. #10
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vz ca bskyb nu e pe badr.Ai o problema cu reglarea antenei.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, am o antena de 2 m cu positioner si cu motor, ma pozitionez pe Badr, scanez satelitul iar ca rezultat in lista ce se afiseaza ca urmare a scanarii printre altele i-mi apare Arabsat si BSkyB, eu BKyB-ul nu-l vad de pe 28.2 E ci cu Badr, pe Badr i-mi este pozitionata antena nu pe 28.2 Eurobird 1 si am precizat ca am semnal de cel putin 40% pe respectivele programe de pe Badr. Deci eu clar sunt pe Badr pozitionat cu antena ca altfel nu as avea semnal, nu? Daca misc antena putin din telecomanda, cateva pozitii (motorul, la el ma refer) pierd semnalul de pe satelit. Eu asta nu inteleg, cum de am semnal dar nu vad nimic (exceptand BSkyB). Eu vad incepand cu 28.2 grade E Eurobird 1 si pana la Telstar 12 15 grade W. Bun acum am inteles ca BSkyB nu este pe Badr, dar i-mi puteti careva confirma ca se vede vreun program de pe Badr?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da se vede mai ales cu ant de 2m.Muti antena la 26 e opresti alimentarea pozitionerului sa fii sigur ca nu duce antena de acolo apoi scanezi si vezi rezultatu.Daca intra canalele de pe 26 memorezi pozitia daca intra de pe 28 inseamna ca 26 nu e memeorat corect.Incearca fta.Daca o frecventa e pe ambii sateliti ai si semnal,dar ai imagine pe care e scanat.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mir_1000

    Si eu am patit la fel cu toate ca aveam semnal, bun pe acest satelit. Dar la 10, 20 secunde scadea la 0%... m.a enervat destul de tare pana i.am dat de cap.. Am reinstalat playere, drivere si cand era sa reinstalez si SO am verificat antena care se descentrase putin.. se slabise un surub ) Poate si la tine nu mai este pe pozitia satelitului..
    Last edited by Tommy_ro; 9th February 2012 at 19:14.
    K-World DVB_S 100SE on 0.9Al+Lnb0.3

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Tommy_ro, nu cred ca este slabit vreun surub: 1.de ce pe alti sateliti nu am probleme cu programele si numai cu asta am?; 2.eu am in mod constant semnal de cel putin 40% pe canale si niciodata nu-mi scade chiar daca mut antena cu positionerul pe alt satelit si dupa aceea revin tot la el, la Badr ma refer, bineinteles; 3.in urma cu vreo 1 an de zile cred am chemat firma care mi-a instalat totul, de la A la Z inclusiv montarea antenei, pentru a-mi regla din nou antena (atunci fusese o alta problema dar cu ocazia aia i-am rugat sa-mi regleze din nou antena) si crede-ma ca am stat langa ei cand au strans suruburile si au cautat cu aparatul acela special frecventele pentru sateliti - deci este foarte putin probabil sa fie din cauza unui simplu surub; in fine, positionerul nu misca antena dupa ce o mut pe un satelit, asta-i sigur, deci si aceasta varianta cade; deja pe mine ma depaseste situatia si cu ocazia asta as ruga daca este cineva amabil si se pricepe la asa ceva sa-mi lase un nr. de telefon (numai Vodafone) si-l sun eu inapoi, din pacate in acest moment nu dispun de bani ca sa pot chema firma care mi-a reglat antena din nou. Am rescanat Eurobird 1 care este la 28.2 grade E, l-am memorat pe positioner la pozitia 1, bun; am rescanat Badr care este la 26 grade E si memorat cu pozitia 2, vreau sa spun ca diferenta intre aceste 2 pozitii memorate diferit este de circa 5 puncte indicate de positioner (am un Strong model SRT V50) si cu toate acestea tot i-mi apar aceleasi programe pe ambii sateliti, exemplu: Bloomberg, CNN..., asa cum am specificat putin mai sus problema ma depaseste de aceea apelez la cei care se pricep la asa ceva sa-mi lase, ii rog un nr. de telefon, ca asa sincer sa fiu, pana scriu un mesaj pana primesc raspuns dureaza destul de mult timp, asa la un telefon poate ma pot dumeri mai repede si sa rezolv odata situatia ca deja ma scoate din sarite chestia asta si efectiv stau si ma uit nedumerit in fata monitorului nestiind ce sa-i mai fac antenei ca sa vad si eu niste amarate de programe. Oricum multumesc si pana aici celor care m-au ajutat in vreun fel cu mesajele lor!

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci pozitiile memeorate pt 26 si 28 e sunt de fapt acoperite de satelitul de la 28.De unde e antena pt 26 trebuie sa o duci usor spre vest evident pe o frecventa de pe 26.Atentie la telecomanda daca apesi -vest duce antena la vest sau la est.Asta asa in mare in daca nu ai rezolvat prin tel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top