Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default port deschis in ccam

    salut
    ca sa schimb portul in ccam ca sa numai fie 12000
    trebuie sa introduc o linie de forma
    SERVER LISTEN PORT : 22001
    si ce trebuie sa maI MODIFIC?
    IN ROTER DESCHID ACELASI port 22001
    mersi

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default N

    AI si intrebat si ai si raspuns CORECT....
    IN rest numai bine....

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asai cum zici. ai reusit?

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default port deschis in ccam

    am facut portul este deschis in router,am router lynksis 54 gl
    problema este ca am nu am nici un client conectat
    am schimbat si adresa de dyndns ,este updatat dar nu imi apare nici un client conectat,dupa ce am trimis noua adresa si portul
    mai trebuie ceva deschis in router

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    am facut portul este deschis in router,am router lynksis 54 gl
    problema este ca am nu am nici un client conectat
    am schimbat si adresa de dyndns ,este updatat dar nu imi apare nici un client conectat,dupa ce am trimis noua adresa si portul
    mai trebuie ceva deschis in router
    Trebe sa schimbe toti care au linie de la tine. Ei in acest moment incearca sa se conecteze pe 12000.
    DM800+3 DM500 + server Oscam+3CC ........ 93E-31,5W

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default port deschis in ccam

    pei leam trimis si noua linie
    port
    dynds
    si nu am nici un client conectat

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    pei leam trimis si noua linie
    port
    dynds
    si nu am nici un client conectat
    pai au confirmat ca au schimbat linia ta noua ?
    sau poate nu au primit inca linia de la tine

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default port deschis in ccam

    da
    unul mi a zis ca a modificat dar apar of

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default port

    asteapta sa tio activeze dns dureaza o zi,, as a fost si la mine

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by burciu View Post
    asteapta sa tio activeze dns dureaza o zi,, as a fost si la mine
    asta e tare

    testeaza portu online daca e deschis...banuiesc ca deschiderea in router ai facut o cum trebuie

    banuiesc ca linia e scrisa ok...nu stiu zic si eu

    da si tu un ping in hostu tau sa vezi ce le zice....dar problema cred ca e din port daca in rest totu e ok precum zici

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default port deschis in ccam

    vrea cineva sa facem o proba

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top