Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme DM 500-S

    Problema este ca nu am semnal video si este doar led-ul de power aprins (verde) si atat. Nu raspunde la nici o comanda de la butonul de stand-by sau din telecomanda. Totul s-a intamplat de pe o zi pe alta, azi a mers, maine...nexam.
    Am verificat alimentatorul si am 12 V. am verificat cablurile RCA. Am conectat si pe SCART si tot nimic. Led-uri de la retea nu se aprind deloc. Am incercat cu dream-up si nimic.

    Orice sfat este binevenit, sau daca se baga cineva sa il repare daca se pricepe (contra cost bienneteles) Sunt din Cta dar pot trimite si in tara.

    Multumesc anticipat

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    original sau clona?/ce imagine ai pe al?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    original sau clona?/ce imagine ai pe al?
    Clona. Imagine nu stiu sigur, cred ca Gemini. L-am luat de pe Okazii si a mers fara problem 1 an de zile.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Székelyföld
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by comysoft View Post
    Clona. Imagine nu stiu sigur, cred ca Gemini. L-am luat de pe Okazii si a mers fara problem 1 an de zile.
    Asa am patit si eu, noroc ca era in garantie... Si a fost schimbat, parca era dus partea video.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi... mai revin'o asupra partii de alimentare . desfa alimentatorul si verifica vizual condensatorii . la mine s-a umflat unul de 25v la 470u .
    astazi am avut exact aceiasi problema .
    led-ul aprins , nu lua nici o comanda , nu se aprindeau ledurile de retea , nu dadea semnal pe video sau audio . am inlocuit alimentatorul si merge perfect .
    succese !

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    142
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai bine incerci direct cu alt alimentator. Chiar daca il desfaci e posibil sa nu-ti dai seama daca e defect.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Rezolvat!!

    Mii de multumiri Era sursa. In "gol" cand o masuram avea 11.55V dar cand am pus-o in sarcina in DM 500s a scazut la 4-5 V si dupa ce am zdruncinat-o binisor a inceput sa bazaie si chiar tensiunea in "gol" sa fluctueze. Dar am legat DM 500S direct din sursa de calculator al 12 V si MERGEEEE! SUPERB Sunt happy

    Multumesc inca odata de ajutorul prompt oferit!

    p.s. acum trebuie sa ma updatez cu info ca nu l-am mai folosit cam de 1 an si vad ca pe dieji nu mai merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top