Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: cate amiko

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Smile cate amiko

    salut
    daca stie careva cate amiko ssd 550 merg in home sher fara swich rs 232 si cum trebuie facut
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut
    daca stie careva cate amiko ssd 550 merg in home sher fara swich rs 232 si cum trebuie facut
    merg lejer 8 bucati plus baza.respecti normal schema ,numai ca la fiecare receptor client-deci in afara de baza-pe pinul 3 pui o rezistenta de 7,9kohmi.Indicat ca baza sa folosesti un receptor globo/opticum 7000/7010cr,mi s au parut mai stabile.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @lighean
    multumesc maine fac o proba si iti transmit aici
    te rog daca ai cumva schema la un swich rs 232
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    @lighean
    multumesc maine fac o proba si iti transmit aici
    te rog daca ai cumva schema la un swich rs 232
    din pacate nu am schema.de mers trebuie sa mearga fara probleme.daca sunt probleme cu intarzierea se pot folosi niste amplificatoare,e in jur de 25 lei.
    http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...ed168a432acf5c

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    salut
    am testat cum ai spus dar cand schimb canalul sta mai mult. inca nu a picat masterul nu da semne de blokaj , sper sa nu trebuiasca sa schimb des canalele
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut
    am testat cum ai spus dar cand schimb canalul sta mai mult. inca nu a picat masterul nu da semne de blokaj , sper sa nu trebuiasca sa schimb des canalele
    si din cauza softului mai pot apare intarzieri

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    salut
    am testat cum ai spus dar cand schimb canalul sta mai mult. inca nu a picat masterul nu da semne de blokaj , sper sa nu trebuiasca sa schimb des canalele
    Am testat multe Sw-uri, poate 1.3.70 pare cel mai stabil, 1.3.73 ar si mai bun, dar numai 1 client permite.Vad ca a aparut 1.4.11, dar nu am incercat inca.Eu am un desen simplu cu diode, din pacate nu pot sa scanez pe forum, daca dai adresa e-mail, ti-l trimit.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat eu noul soft , nu e nici o diferenta se blocheaza rau de tot, azi asta am facut am testat fel de fel dar se intepenesc si cu condensator
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by multysat View Post
    am incercat eu noul soft , nu e nici o diferenta se blocheaza rau de tot, azi asta am facut am testat fel de fel dar se intepenesc si cu condensator
    ultimul soft e o porcarie,nu merge deloc cum trebuie.rezistente trebuie puse nu condesatoare.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top