Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default Schimbare parola DM 800 ( sau modificare)

    Hello ALL,

    cineva a dorit sa modifice , parola DM 800
    a reusit sa o modifice, dar la o noua incercare de conectare cu TCM, FTP, nu a mai reusit conexiunea.
    nici cu parola default , nici cu cea intermediara , nici cu cea finala.
    ==========
    imaginea este newnigma 2 ver3.2.2
    mentionez ca nu are --Tuxbox commender la ADD Plugins ONLINE
    ==========
    a facut reset de fabrica, nimic
    -------
    a cautat bateria de BIOS, sa o scoata 3 secunde , sa faca reset, nu a gasit-o , pe placa.
    ---------
    ce posibilitate , mai are omul sa intre in DM 800-- prin FTP?
    --

    am mai gasit --in Newnigma 2 services/Tools/configurationsaver/setupFTP

    ajuta , la ceva sa stearga vechea parola?

    multumesc
    Last edited by strike_gabriel; 6th February 2012 at 00:00.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strike_gabriel View Post
    Hello ALL,

    cineva a dorit sa modifice , parola DM 800
    a reusit sa o modifice, dar la o noua incercare de conectare cu TCM, FTP, nu a mai reusit conexiunea.
    nici cu parola default , nici cu cea intermediara , nici cu cea finala.
    ==========
    imaginea este newnigma 2 ver3.2.2
    mentionez ca nu are --Tuxbox commender la ADD Plugins ONLINE
    ==========
    a facut reset de fabrica, nimic
    -------
    a cautat bateria de BIOS, sa o scoata 3 secunde , sa faca reset, nu a gasit-o , pe placa.
    ---------
    ce posibilitate , mai are omul sa intre in DM 800-- prin FTP?
    --

    am mai gasit --in Newnigma 2 services/Tools/configurationsaver/setupFTP

    ajuta , la ceva sa stearga vechea parola?

    multumesc
    Daca pui imaginea din nou de la 0 fara sa faci backup , poti pune ce parola vrei !

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default ???

    pai omul nu mai are access la FTP, sa faca Flasuire.

    nici cablu RS 232 , nu are .

    ce posibilitate mai are sa intre in el sa faca ceva modificari sau sa stearga parola. unde gaseste fizic parola, scrisa.
    in :etc/passwd ? el acum nu mai are nici un access acolo.

    multumesc

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    Daca pui imaginea din nou de la 0 fara sa faci backup , poti pune ce parola vrei !

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu instalez imaginea in flash la dm 8000 si 7020s fara a avea nevoie de FTP. Nu cred ca ar fi deosebire fata de dm 800.

    DM 8000.Instalare imagine in FLASH.
    -descarci o imagine,o dezarhivezi
    -opresti dreamul cu intreruptorul din spate
    -tine apasat amandoua butoanele pt.schimb manual canale TV
    -porneste dreamul
    -iti apar pe display IP dreamului
    ***SERIAL SETUP***
    - lasi butoanele
    -te duci la calculator,in bara de adrese tastezi
    http://IP dreamului [ cel care il vezi pe displayul receptorului ]
    -ENTER.Jos in stanga vezi:
    firmware upgrade.Clic pe el.
    -cauti si la
    rasfoire pui fisierul cu imaginea care o ai in fisierul descarcat si dezarhivat
    -clic pe
    FLASH
    -pleaca descarcarea fisierului in receptor
    -la 100% te duci si opresti dreamul din spate
    -il repornesti imediat
    -incepe instalarea imaginii in receptor

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strike_gabriel View Post
    pai omul nu mai are access la FTP, sa faca Flasuire.

    nici cablu RS 232 , nu are .

    ce posibilitate mai are sa intre in el sa faca ceva modificari sau sa stearga parola. unde gaseste fizic parola, scrisa.
    in :etc/passwd ? el acum nu mai are nici un access acolo.

    multumesc
    Maestre , pentru a schimba img la DM800 nu trebuie sa ai acces la FTP si nici de cablu RS 232 nu are nevoie, Trebuie doar legat la retea (router)

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - descarci o imagine pentru DM800
    - inchideti reciverul din butonul frontal
    - deconectati alimentarea
    - tineti apasat butonul frontal
    - legati din nou alimentarea cu butonul apasat
    - daca totul a mers ok reciverul se va aprinde si veti vedea scris pe display "Stop"
    - lasati degetul de pe buton si asteptati ca rec sa va prezinte adresa IP
    - cand aveti la dispozitie adresa IP, mutativa la un pc legat la reteaua voastra interna, deschideti Explorer sau Firefox si tastati: http://192.168.1.xx
    - o sa va apara o pagina la urma careia va arata un link care spune "firmware upgrade", dai clik pe el
    - selectionati imaginea dorita si dai clik "flash"
    - dupa cateva secunde va incepe sa creasca un procent iar la sfarsit se va termina cu 100%
    - stingeti manual reciverul din butonul frontal si apoi reaprindeti

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghita
    Singura diferenta la dm800 HD e ca tre sa-i scoti alimentarea din lipsa butonului ON/OFF si ca sa-ti apara IP tre sa apesi butonul frontal de standby(nu cele doua butoane ch- ch+ )

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by runcan ioan View Post
    @ghita
    Singura diferenta la dm800 HD e ca tre sa-i scoti alimentarea din lipsa butonului ON/OFF si ca sa-ti apara IP tre sa apesi butonul frontal de standby(nu cele doua butoane ch- ch+ )
    Eu sunt cel in cauza dar s-a inteles gresit.Bineinteles ca pot instala alta imagine,problema este ca nu mai pot intra cu Total Commander in dream,nici un program(Total Commander,DreamSet,DCC,telnt..) nu imi mai recunoaste parola.As vrea sa stiu cum schimb sau sterg parola.Multumesc anticipat!
    DM 800+DM 500+SUNRAY R4 SE+Samsung 55 UH 8590(UltraHD)3D-138cm+
    Offset 1,2m H-H+Offset 1,2m +Toroidala 90 -2lnb.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by atudor099 View Post
    Eu sunt cel in cauza dar s-a inteles gresit.Bineinteles ca pot instala alta imagine,problema este ca nu mai pot intra cu Total Commander in dream,nici un program(Total Commander,DreamSet,DCC,telnt..) nu imi mai recunoaste parola.As vrea sa stiu cum schimb sau sterg parola.Multumesc anticipat!

    Vezi daca ai la addons in imaginea ta pluginul: Dream explorer. Cu acest plugin poti edita diferse fisiere in dream. Daca il ai, instaleaza-l, apoi incearca sa editezi/modifici si apoi sa salvezi fisierul /etc/passwd sau var/passwd (depinde unde il ai) urmand proceduara de mai jos...

    Select the passwd file. Hit 4 to edit it.

    You’ll see something like this:

    root:$1$$3er43323sBBCAw.ofBbt.:0:0::/:/bin/sh
    sshd:*:65532:65534::/:/bin/false
    ftp:*:65533:65534::/:/bin/false
    nobody:*:65534:65534::/:/bin/false

    Your root password will obviously be different to the above. What you need to do is replace the first line with this:

    root:$1$$34NPeumc9sBBCAw.oUaM80:0:0::/:/bin/sh


    And you have to be *exact*.

    That resets the password to “dreambox” (without the quotes - password


    Nu garantez ca merge, caci nu am incercat-o...
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    borsa maramures
    Posts
    1,397
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by atudor099 View Post
    Eu sunt cel in cauza dar s-a inteles gresit.Bineinteles ca pot instala alta imagine,problema este ca nu mai pot intra cu Total Commander in dream,nici un program(Total Commander,DreamSet,DCC,telnt..) nu imi mai recunoaste parola.As vrea sa stiu cum schimb sau sterg parola.Multumesc anticipat!
    Maestre ai schimbat imaginea? acuma dupa ce nu te mai poti conecta cu FTP ?
    Daca nu ai facut-o asta e singura solutie. Asa ca apuca-te de treaba.
    BAFTA!
    Last edited by runcan ioan; 6th February 2012 at 01:57.

    LED 3D,VU+ uno,PS3 slim 320GB,offset 1.10,hh,4xdolceHD,rcs-rds

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar mai o solutie la imaginile mai vechi mergea , probeaza si asta

    password cracker/resetter ( John Plugin by gutemine )

    copy the IPK to a usb stick, put usb stick in 800 and do a manual install

    select the "john" plugin from the plugins list and then press the Yellow button to clear the root password.
    << AICI >>

    Bafta

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Valcea
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emil1 View Post
    Ar mai o solutie la imaginile mai vechi mergea , probeaza si asta



    << AICI >>

    Bafta
    Salut.Gata s-a rezolvat.Am folosit solutia lui Emil1.Va multumesc la toti.Numai bine!
    DM 800+DM 500+SUNRAY R4 SE+Samsung 55 UH 8590(UltraHD)3D-138cm+
    Offset 1,2m H-H+Offset 1,2m +Toroidala 90 -2lnb.

  13. #13
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am imaginea newenigma2 3.3.1 si am alta problema cu parola. Nu gasesc in dream locul unde se poate schimba parola. Am instalat plugin-ul passwordchanger insa dupa reboot sau restart gui acest plugin nu imi apare in lista de PLUGINS. Habar nu am ce sa fac sa schimb si eu parola.


  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis View Post
    Eu am imaginea newenigma2 3.3.1 si am alta problema cu parola. Nu gasesc in dream locul unde se poate schimba parola. Am instalat plugin-ul passwordchanger insa dupa reboot sau restart gui acest plugin nu imi apare in lista de PLUGINS. Habar nu am ce sa fac sa schimb si eu parola.
    De ce nu alegi metoda cea mai simpla ?
    DCC/Telnet/passwd/Enter.................




  15. #15
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Habar nu aveam de aceasta metoda. Multumesc.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top