Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default focussat update problema

    am o problema ciudata
    fac update cu scam 3.59. dupa 2 min totul e oki... merge de pe card
    vin acasa si observ ca pleaca din share, zic hai sa mai fac odata

    fac din nou... tot cu scam ; totul e oki... dupa o ora pleca iar din share
    mai fac odata si ma hotarasc sa mai pun odata imaginea, ceea ce o sa fac in urmatoarea ora.

    ce naiba are?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un user observa ieri aceeasi problema . Mergea in scam si pe kaon dar in cccam nu mergea.

  3. #3
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica prio, eu am sters tot si am lasat doar linia aceasta:

    P: 0b02:000000 # FocusSat

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristimate View Post
    am o problema ciudata
    fac update cu scam 3.59. dupa 2 min totul e oki... merge de pe card
    vin acasa si observ ca pleaca din share, zic hai sa mai fac odata

    fac din nou... tot cu scam ; totul e oki... dupa o ora pleca iar din share
    mai fac odata si ma hotarasc sa mai pun odata imaginea, ceea ce o sa fac in urmatoarea ora.

    ce naiba are?
    Am mai avut si eu mai demult o problema asemanatoare cu a ta. Cred ca nu s-a facut update ok la card. Din pacate cred ca pana la urmatorul update (adica luna viitoare) nu prea ai ce sa-i faci. Fac si eu update cu scam 3.58 la card, insa dupa ce se deschide imaginea il mai tin cateva minute cardul sa fie citit cu scam. Mai poti verifica daca iti deschide toate programle cardul (eu dupa uptate verific toate programele, eu nu am full cardul). A mai fost un topic mai demult pe tema asta si un user la fel pierdea subscriptia (apropo, atunci cand iei din share iti mai apare la entitlements detalii despre card? ). In cazul acelui user, cardul pierdea subscriptia in momentul cand din share (sau chiar si din local) se incerca deschiderea unui anumit canal....
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reinstalat imaginea... ia sa vedem

    merci de idei... nu folosesc prio deloc

    hai ca vad azi. dar cred ca nu s-a facut bine update!... am mai patit si eu in trecut

    Lucian -> daca vad ca nu face update calumea acum o sa sun la focussat; si forteaza ei update-ul inca odata!
    Last edited by cristimate; 3rd February 2012 at 21:53.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu acum vreun an, o luna intreaga imediat dupa update, in fiecare noapte dupa ora 12 pierdeam subscriptia. Dimineata scoteam si bagam cardul in smargo si era ok...pana in urmatoarea noaptea. Totul pana la urmatorul update din urmatoarea luna.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe 2 ian am incarcat hd-urile... acum ma gandesc ca nu am platit inca dar ele merg.
    ar putea fi de la ele? sa inchida subscriptia ele: chiar sunt curios de ce inca merg...

  8. #8
    Faithful Member Expert
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    casa cu flori, strada sperantei, la etaj...
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu patesc cand restartez pc-ul (laptopul) cu totul. Dupa restart cardurile citite de cccam nu afiseaza entitlementul complet (TVR si Focus). Mai am Tntsat si HD+ in oscam dar cu acestea nu e nici o probleba.
    Ca sa apara entitlements scot cardurile din readere si le bag la loc si apar. Nu are cum sa nu mai fie updatat cardul mai ales daca ai emm oprit. Eu zic ca e un bug al cccam-ului. Asta pt ca se intmpla faza cu entitlements atat la cardul focus care e in smargo smartreader cat si la cel de tvr care e in smargo crystal.

    bafta
    Do you want to see a picture of a beautiful person? Hold up a mirror...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    la tzara, langa capitala
    Posts
    399
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci:

    1. am sunat la focussat si am cerut sa mi se retransmita subscriptia
    2. deja eram pe scam 3.59 si schimbam de pe un canal pe altul
    am stat pe scam 15 min si am dat pe cccam

    acum totul e oki

  10. #10
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu care Scam mai merge facut update-ul la cardul Focus Pana acum il faceam cu Scam 3.58.La ultima incarcare n-a mai facut update..si a trebuit sa bag cardul in receptorul lor si chiar si acolo destul de greoi s-a facut update-ul.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu chiar azi am facut update cu scam 3.58 si nu am avut nicio problema. Cardul il am intr-un Vu DUO. Il las pe canalul focussat info vreo 5 minute si apoi verific zapand printre canale. Nu am avut pana acum vreo problema cu scam 3.58.
    Vu Duo + Vu Uno + Optibox EvoM7, 1.8m Al, focussat

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    update se face pe tvr1.perioada este din 1 pana in 3.recomand sa faceti in stb lorpentru ca e mai usor
    boy2good

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vu+ uno + scam 3.59 nu a mers / nici cu 3.60 ... cu cardul intr-un modul conax a durat 2 min !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  14. #14
    Junior Member Friend
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gboxnet not problem with update card

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    vu+ uno + scam 3.59 nu a mers / nici cu 3.60 ... cu cardul intr-un modul conax a durat 2 min !
    Merge cu scam 3.59. Am reusit in 1 min pe programul ''axn''. Daca nu merge at. mai reinstaleaza odata scamul si imposibil sa nu reusesti.Succes!
    Vu+ Duo 2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top