Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default CNA a amanat pentru saptamana viitoare o decizie privind schimbarea denumirii 10 TV..

  CNA a amanat pentru saptamana viitoare o decizie privind schimbarea denumirii 10 TV in Digi 24.

  Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amanat pentru sedinta de martea viitoare o decizie privind modificarea denumirii postului 10 TVal RCS&RDS in Digi 24 si a tematicii din canal generalist intr-unul de stiri. Aceasta dupa ce mai multi membri CNA au avertizat asupra comportamentului incorect al RCS&RDS in transmiterea unor posturi TV si au cerut prezenta intregii echipe de proiect. George Orbean, manager de proiect al postului RCS&RDS, a precizat joi la audieri ca postul va emite incepand cu 1 martie, avand in prezent 50 de reporteri si 30 de echipe de teren si corespondenti in peste 20 de orase.

  Joi la CNA au fost prezenti avocati ai RCS&RDS si George Orbean, managerul de proiect al postului TV detinut de acest operator. Intrebat de membrii CNA ce va aduce in plus acest nou post TV, Orbean a precizat ca in primul rand mai multe stiri.


  •"Din punct de vedere al formatului diferentele nu sunt foarte mari pentru ca e un post de stiri. Din punct de vedere al conceptului ar fi diferit prin frecventa stirilor pentru ca sunt putine momente dedicate dezbaterilor si ne propunem sa avem o cantitate mare de stiri. Vrem sa livram informatii. Mai putin talk-show si mai multe stiri", a spus George Orbean.

  In proiectul depus la CNA, structura serviciului de programe solicitata pentru Digi 24:


  •-60% Programe de informare
  •-30% Programe educative, culturale si religioase
  •-10% Programe de divertisment si alte tipuri de programe
  Conform acestui proiect, in grila de programe apare o emisiune de stiri in direct care dureaza 9 ore: emisiunea "Romania in direct", care se difuzeaza de luni pana vineri intre orele 10.00-19.00.

  "Prin lansarea noului format nu se modifica proiectul financiar, bugetul alocat la momentul lansarii fiind suficient pentru acoperirea costurilor de productie si distributie. Echipamentele de ultima generatie achizitionate pentru functionarea postului de televiziune 10TV vor fi folosite pentru realizarea noului format, acela de televiziune de stiri. Emisia postului se va realiza in format High-Definition (HD)", se mentioneaza in proiect.

  Ce probleme s-au ridicat in sedinta de joi de la CNA: Comportamentul abuziv al RCS&RDS

  Unul dintre membrii CNA, Gelu Trandafir, si-a aratat interesul legat de responsabilitatea editoriala:


  •"M-ar interesa in zona de responsabilitate editoriala, cine se va ocupa de stiri, cine e redactor sef, cine e responsabil pe partea de publicistica", a spus Gelu Trandafir.
  In replica, managerul de proiect a dat cateva nume importante din echipa editoariala.


  •"Sunt eu si Razvan Mitroi, care este redactor sef. Vom avea de asemenea un consiliu editorial, din care fac parte Cosmin Prelipceanu, Luca Niculescu, Valeria Dorneanu si inca o doamna despre care nu pot da detalii acum", a raspuns George Orbean.

  Un alt membru CNA, Cristina Trepcea, a avertizat insa asupra comportamentului abuziv al RCS&RDS in transmiterea unor programe TV.  •"Cine sunt concurentii d-voastra? Nu vor fi probleme ca firma sa intervina pentru ca rivalii sa se vada mai prost? a spus Cristina Trepcea facand referire la problemele recente de difuzare ale National 24 Plus in tara.

  Amintim faptul ca CNA a decis, marti, sa amendeze compania RCS&RDS cu 100.000 de lei pentru ca a scos din grila postul National 24 Plus.

  "Realitatea, Antena 3 si TVR Info vor fi concurentii nostri. Cat despre ingrijorarea semnalata, aceasta face parte din seria de ingrijorari ca am putea sa punem o bomba la concurenti. Radiodifuzorul a pus in grila de programe RTV in situatia in care putea sa-l mai amane si o sa mai puna si Giga TV", a raspuns George Orbean.

  Un alt membru CNA, Christian Mititelu, a reluat problema comportamentului RCS&RDS.


  •"A venit un singur om si vorbeste de o echipa impresionanta. Va amintesc ca mereu cand ati solicitat prelungirea de licenta mereu v-ati uitat la sanctiuni, iar aici au fost", a spus Mititelu.

  Si Mihai Malaimare, alt membru CNA, a avertizat in privinta RCS&RDS:


  •"Intrevad un monopol odios dupa cum se comporta acum. Daca e sa argumentam de ce amanam, atunci amanam pentru ca au avut amenzi".

  Un alt membru CNA, Narcisa Iorga, a subliniat ca:


  •"nu e vorba de acordarea unei licente, ci de modificarea denumirii unui post. Daca amanam cu o saptamana pentru a veni vedetele ne va convinge ca nu vorbim de aceeasi societate RCS&RDS?", a spus aceasta, care a precizat ca potrivit legii amanarea luarii unei decizii in acest caz ar trebui sa aiba la baza motive precum nelamuriri in privinta proiectului tehnic.

  Rasvan Popescu, presedintele CNA a propus amanarea luarii unei decizii pentru sedinta urmatoare a CNA, care va avea loc marti, cand la audieri ar trebui sa vina intreaga echipa editoriala a postului RCS&RDS. Propunerea a fost validata prin vot de membrii CNA.

  Sursa : http://economie.hotnews.ro
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 2. #2
  Wind of change Expert
  Join Date
  Mar 2006
  Location
  Pretutindeni si nicaieri
  Posts
  1,484
  Posts Thanks / Likes

  Default

  In loc de introducerea unor posturi de interes se introduc gunoaie de genul Gigatv si se mai creaza un post de pupat in cur pe cei care distrug tara.Va avea acelesi succesuri ca si defunctul 10tv.In afara de Digisport restul e 0 barat din toate punctele de vedere.
  ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

 3. #3
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Bucuresti
  Posts
  921
  Posts Thanks / Likes

  Default

  il astept cu interes, ceea ce e Digi Sport pe partea de sport va fi Digi 24 pe partea de stiri
  Digi Mobil 4G !

 4. #4
  Wind of change Expert
  Join Date
  Mar 2006
  Location
  Pretutindeni si nicaieri
  Posts
  1,484
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Cu siguranta va fi un CNN in care semianalfabetii portocalii vor putea abera in voie.Un altfel de TVR. O luati si pe Culcer?
  ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

 5. #5
  Gold Member Expert
  Join Date
  Jan 2005
  Location
  ALBA_IULIA
  Posts
  3,739
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Pe receptoarele digi e simplu:apesi tasta albastra si ok si se duce unde e locul acest canal sau altele care va deranjeaza. 6. #6
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Se poate scrie ontopic totusi?

 7. #7
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2008
  Location
  Bucuresti
  Posts
  921
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by ioany View Post
  Cu siguranta va fi un CNN in care semianalfabetii portocalii vor putea abera in voie.Un altfel de TVR. O luati si pe Culcer?
  asta crezi tu, asteapta sa se lanseze inainte sa-ti dai cu parerea
  Digi Mobil 4G !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top