Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare dm8000/mediaplayer

    Se da urmatoarea configuratie
    Dm8000 cu NDE 3.0 in flash + meoboot +aceeasi imagine pe stick de 2G, swap de 512 pe hdd
    Dupa lupte seculare am reusit sa configurez transmission sa nu mai moara reteaua prin reducerea numarului maxim de conexiuni / torrent de la 200 la 10 din fisierul de configurare
    Filmele la care fac dld le deschid cu mediaplayer
    Nu imi dau seama de ce se blocheaza receptorul cand ma uit la un film de pe hdd-ul intern
    si moare de tot..nu mai raspunde la nici o comanda si trebuie restartat de la buton
    treaba se intampla aleator...este cand merge tot filmul, este cand moare la 5 minute dupa pornirea mediaplayerului..
    A mai patit cineva?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Post Blocare dm

    [QUOTE=c dance;1123665]
    Swap nu se face pe hard disk, de ce nu-l faci pe un stick.
    Eu am inregistrat pe hard, am vizualizat filmul, si nu se blocheaza.
    La un moment dat se poate ca are nevoie sa fie accesat si fisierul swap in acelasi timp cind te uiti la film si sa apara blocajul.
    Conf. mea Newnigma2, hdd 500, swap pe memorie cf.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by c dance View Post
    .
    A mai patit cineva?
    Cu CLONE nu ,doar cu originale!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal...pe clone nici nu se poate instala mediaplayer
    hahaha
    bem o bere?
    sa traiesti

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se blocheaza si cu swap facut pe cf
    kkt

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca cu skinul original nu se mai blocheaza...cu hd glass 1.6 eu am probleme

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I am using you mean in the bottom bar on Windows xp? If that is the case, simply right click the start bar and go to toolbars and click next to windows media player.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi mate
    here we talk about mediaplayer running on dreambox not windows

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fashion master View Post
    I am using you mean in the bottom bar on Windows xp? If that is the case, simply right click the start bar and go to toolbars and click next to windows media player.
    U lost mate ? 😄

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top