Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default Subtitrarea prea sus

    Nu prea m-am jucat cu subtitrarea pana acum si vad ca textul este pozitionat cam sus. Nu se poate regla undeva sa-l pun mai jos si sa nu-mi mai manance din imagine? Alta problema este ca ma cam chinui sa fac sa apara subtitrarea, daca o disable din Subs si o enable la loc, nu mai apare decat daca o manevrez mai mult, cam la intamplare...

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ne-ai spus ce program folosesti pt subtitrare
    Eu folosesc DVBs Subtitler si pt "ajustari" (dar nu este cazul) folosesc click dreapta
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc ProgDVB4.62.6 iar la Direct Show am ales ProgDVB Video Render. Nu am bagat nici un alt plug-in de subtitrare, este cel default din ProgDVB.
    Daca dezactivez si activez iar Subtitle, subtitrarile apar doar daca opresc si pornesc din nou ProgDVB.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Folosesc ProgDVB4.62.6 iar la Direct Show am ales ProgDVB Video Render. Nu am bagat nici un alt plug-in de subtitrare, este cel default din ProgDVB.
    Daca dezactivez si activez iar Subtitle, subtitrarile apar doar daca opresc si pornesc din nou ProgDVB.
    Setarile pt subtitratre le gasesti la Settings/ OSD Settings/ Subtitles (vezi sa fi bifat)/Property (sau dublu click pe Subtitles)....si vezi si tu cum te "joci" la Bounds cu cifrele alea..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de ajutor, am incercat, si cand am umblat la bounds (de ex. la Top am pus 500 in loc de 400) s-a blocat ProgDVB, a mers cu 450 (cu 490 tot se blocheaza), dar si asa subtitrarea este prea sus. Ce valori aveti voi la Left, Top, Width si Height? Eu am 20, 400, 680 si 90.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Oameni buni, e a nu stiu cata oara cand confund subtitrarea care o ofera programele tv de subtitrarea pe care fiecare poate sa o foloseasca la un film anume si care se poate lua de pe site-urile de genul www.titrari.ro
    Pentru o mai buna intelegere a lucrurilor ar fi folositor a se specifica de la inceput asupra caror subtitrari se face referire
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma refeream la titrarea pe care o ofera canalul respectiv la filmul su, de ex. subtitrarea de pe Multivision de la pagina 889.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kroky, incearca valorile astea. la mine se vede bine asa: left: 50 , top: 450 , width: 620 , height: 90 .
    Bravo J.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am bagat inca de atunci 20, 500, 680, 60 si merge brici. Nu stiu de ce se bloca Prog DVB zilele trecute cand ii bagam top mai mare sau egal cu 500.
    Alta chestie: la teletext, va apar caractere ciudate pentru literele , , , etc?
    Mie imi apar si nu stiu de unde se poate seta asa ceva.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @chris

    klick dreapta merge dar daca vreau sa il salvez in forma modificata cum fac?

    ma refer la subtitrarile de pe net, chiar am inregistrat de pe D+ Alexander The Great si merge perfect cu subtitrarea introdusa dar trebuie sa ii bag de fiecare data +4 (in BSPlayer) ptr sincronizare. ptr "arhivare" nu ar fi rau.

    am incercat cu Subtitle Workshop: Editeaza/Timpi/Setare delay
    ii dau +4, salvez teoretic ar trebui sa mearga dar merge numai teoretic

    care ar fi solutia?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a rezolvat cu SubAdjust multumesc lui @cristinel

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mike1
    @chris

    klick dreapta merge dar daca vreau sa il salvez in forma modificata cum fac?

    ma refer la subtitrarile de pe net, chiar am inregistrat de pe D+ Alexander The Great si merge perfect cu subtitrarea introdusa dar trebuie sa ii bag de fiecare data +4 (in BSPlayer) ptr sincronizare. ptr "arhivare" nu ar fi rau.

    am incercat cu Subtitle Workshop: Editeaza/Timpi/Setare delay
    ii dau +4, salvez teoretic ar trebui sa mearga dar merge numai teoretic

    care ar fi solutia?
    incearca VobSub_2.23 la mine a dat rezultate pe toate formatele de subtitrari
    eventual salveaza in alt format

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu lucrez cu Time Adjuster si nu am probleme...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se pune subtitrarea?
    By gigelsat in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 23rd November 2007, 22:45
  2. Cum se pune subtitrarea ~2 ?
    By gaboiu3 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2006, 05:46
  3. Subtitrarea pe AXN la DIGI
    By florinamf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 1st March 2006, 18:19
  4. de nu apare subtitrarea la dvd seg 438?
    By hary in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 4th May 2005, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top