Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default TV 1000 NU VA INTRA LA MAX

    Cei de la Max TV nu s-au inteles cu Viasat, se pare ca vor baga TV1000 doar daca sunt multe cereri

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar la Digi Tv ce se mai aude ?era vorba odata de 15 Noiembrie si se apropie si 15 Decembrie si nu e nimic..........sau doar vorbe....

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai eu cand am semnat contractul cu ei am semnat si pentru TV1000... cum ramane, se anuleaza tot contractul, sau cum? poate raspunde cineva de la ei...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe contractul forma noua apare tv1000 cu bifa dar fara pret . dupa centralizarea datelor peste ceva vreme se va lua decizia daca intra in grila - e varianta total transparenta fatza de abonati, conditia cu nr de clienti fiind impusa de tv1000.
    distribuitorii au primit instructiunile de completare . Daca cineva a platit ptr tv1000 il rog sa sune la 3442276 pentru a se reglementa situatia.

    becali_nou

    eu zic sa iti depui CV la libertatea sau ceva similar - cu genul asta de titluri o sa ai succes

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cati abonati a cerut TV1000 ? 15.000 ? 20.000 ?

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate se pare va fi exclusiv la Digi Tv care are in acest moment 180.000 ( 100% real) de abonati.

    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  7. #7
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    Din cate se pare va fi exclusiv la Digi Tv care are in acest moment 180.000 ( 100% real) de abonati.

    Fanta
    RDI Team
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by newsat
    Pe contractul forma noua apare tv1000 cu bifa dar fara pret . dupa centralizarea datelor peste ceva vreme se va lua decizia daca intra in grila - e varianta total transparenta fatza de abonati, conditia cu nr de clienti fiind impusa de tv1000.
    Pai acum ceva vreme (vreo 2 saptamani in urma) dadeai ca sigura introducerea TV1000 in grila MAX. Cum de s-au schimbat lucrurile chiar asa?

    Ia uite aici: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=50584

  9. #9
    arhanghelxxl
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by newsat
    Pe contractul forma noua apare tv1000 cu bifa dar fara pret .
    Pe contractul meu aparea 4 RON/luna. Iar eu am facut contractul foarte recent.
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  11. #11
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    newsat, cam cat inseamna "ceva vreme"? Vreau abo la max, dar nu vreau sa iau tzapa si sa nu mai vad TV1000.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  12. #12
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici un operator nu poate satisface toate cererile potentialilor clienti,daca MAX renunta la TV 1000 pentru o perioada face aceasta mutare din ratuini financiare si trebuie sa acceptam deciziile lor.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-ai bifat in contract ?
    cu cat mai multi vor pune bifa cu atit mai repede va fi introdus
    centralizarea datelor se face periodic, cand ajungem la nr de abo "propusi" de Viasat va fi introdus in grila .

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    MAX spunea pe site ca TV 1000 va fi liber pe 14465....pana la sf anului si apoi il vor introduce in pachet....

    - TV 1000 Balkan is now encrypted in VideoGuard (12637.00 MHz, pol.H SR:14465 FEC:3/4 SID:6420 PID:6421/6422 English).

    TV 1000 la MAX....p....a
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E codat de 1 saptamana

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MGM intra la FOCUS SAT
    By liviusky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 4th October 2006, 19:00
  2. TV 1000 Balkan NU va intra niciodata la Focus SAT
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 11th November 2005, 11:10
  3. Cum pot intra ???
    By [email protected] in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 26th February 2005, 08:46
  4. Replies: 6
    Last Post: 5th September 2004, 14:43
  5. De pe Mini-DV pe CD. De ce nu intra si sunetul?
    By incepator in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 4
    Last Post: 20th November 2003, 09:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top