Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 TP-uri pe Sky IT

    S-a schimbat vreun parametru pe 13 est 11785 H si 11843V (Nat Geo HD si Discovery HD) ? Originalul nu le mai vede, iar clona merge. Am schimbat FEC din 2/3 in 3/4 si merge si pe original, insa pe site-urile de profil nu apare nicio modificare legata de TP-urile astea. Poate sa verifice cineva, va rog?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai aici raspunsul....
    Sky Italia package (11219 H) new FEC HotBird 9 @ 13° East
    Sky Italia package (11355 V) new FEC HotBird 9 @ 13° East
    Sky Italia package (11785 H) new FEC HotBird 8 @ 13° East
    Sky Italia package (11843 V) new FEC HotBird 8 @ 13° East
    Sky Italia package (11862 H) new FEC HotBird 8 @ 13° East
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci... Am tot butonat kingofsat si lyngsat si acolo nu aparea nimic.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aici...http://flysat.com/hotbird.php


    Vezi exact..

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Curios, dar se pare ca m-am nimerit exact dupa momentul cand facusera schimbarile. Si tot curios, dar tunerul de la clona n-are nicio problema, indiferent ce FEC setez

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviurosioara View Post
    Curios, dar se pare ca m-am nimerit exact dupa momentul cand facusera schimbarile. Si tot curios, dar tunerul de la clona n-are nicio problema, indiferent ce FEC setez
    In mod sigur ai pe clona tuner M...ala este putin mai destept decit cel de pe originale...
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    In mod sigur ai pe clona tuner M...ala este putin mai destept decit cel de pe originale...
    Ma faci sa rad...

    1). Orice schimbare de FEC/ frequencie/s necesita acualizarea fisierului satellites.xml asta in caz ca un imbecil a pus-o FEC-ul pe auto si are timp de raspuns +/- de "shit";
    2). Reload-ul il puteti avea dupa comanda neceasara sau reboot...altfel Mu-mu;
    3). Pasul urmator e scanarea TP-ului fara de care "preaslavim "clonele"...

  8. #8
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam ase e treaba

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top