Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor deschidere local

    Decand am facut update la cardul gigi sau poate a fost o coincidenta ,nu-mi mai deschide cateodata unele canale din localul meu ci din share cu un ecm mare intre 4-5 sec .Daca scot mufa de internet din dreambox ,imi deschide super bine .Am facut proba si cu sters toate linile din cccam config ,lasat doar linia [n] si tot imi deschide greu din local .Ce poate sa fie ?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici o idee ?

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    depinde ce receptor folosesti sau ce emu

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    depinde ce receptor folosesti sau ce emu
    Scz ! Am dreambox 500 s cu gemini 4,7 si ca emu, sbox/cccam

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema momentan rezolvata, sa vad cum se comporta in continuare .Eu deschis portul 34000 in ruter pentru sbox .L-am sters si acum functioneaza super bine .Voi ce ziceti ,e normal ? inainte mi-a mers bine si cu portul deschis .

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa editezi in cccam.prio o linie cu caid-ul cardului tau

    p.s. : si mai incearca sa pui in coada la linia N al cardului tau un 256

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    prahova
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cccam prio am caidul meu pus primul .Am schimbat portul sbox si vad ca merge super bine

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt. cccam/sbox ai nevoie numai de un port pt. cccam cu care iesi afara pt. clientii de sharing . In retea interna nu ai nevoie de nici un port pt. sbox . Cum a spus si @raks67 , pune 256 in coada la linia N , pe care o ai in cccam.cfg , ca sa apari cu Gigi ca si local . Ma gandesc ca folosesti cccam2.1.3/sbox ... ,combinatie care merge OK .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top