Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47

Thread: ECM mare.

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default ECM mare.

    salut,
    azi avusei timp si m-am uitat pe cardsharing control.Linii multe cu ECM de ordinul zecilor de mii. Ba mai mult,am zis ca ajut un necajit care zicea ca nu are deocamdata card,acum avea ECM permanent >300.000.
    Voi ii tolerati pe astia cu ECM asa mare ? Sau ce valoare ECM ingaduiti ? Ma gandesc ca daca nu i-ar tolera nimeni,asemenea "servere" ar mai disparea.
    Eu cred ca multi traiesc cu impresia ca smecheria si minciuna tine loc de inteligenta.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt doua motive:

    ECM-ul mare vine pentru ca acel card este foarte solicitat sau linia N pe care o are respectivul, sau cardul pe care il are, este la distanta de servarul lui, conexiunea facandu-se prin net cu cardul local.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down

    Parerea mea e sa-i stergi. Un client " normal" nu poate face mai mult de cateva mii de ecm-uri pe zi , asta chiar daca se uita non stop de pe cardul tau. Sigur linia ta e bagata in oscam si data mai departe in multe hopuri de unde suge cam multi. Am patit si eu cu unul care imi lua 3-4 ecm-uri la 10 secunde...se uita pe 4 programe in acelasi timp si nu cred ca , strain fiind, avea in casa 4 televizoare pe care mergea simultan 4 prog romanesti....
    In plus face trafic enorm si sigur deranajeaza si clientii cinstiti care folosesc cardul tau si care au freezuri din cauza asta.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    se uita pe 4 programe in acelasi timp si nu cred ca , strain fiind, avea in casa 4 televizoare pe care mergea simultan 4 prog romanesti....
    eu am 5 tv-uri in casa, toate cu dreamboxuri, si de obicei nu opresc receptoarele cand nu ma mai uit, doar sting tv-ul.

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default :)))

    cand a trecut de 5000-10 000, in 3-5 ore- poti sa-l dai afara, fara regrete

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    salut,
    azi avusei timp si m-am uitat pe cardsharing control.Linii multe cu ECM de ordinul zecilor de mii. Ba mai mult,am zis ca ajut un necajit care zicea ca nu are deocamdata card,acum avea ECM permanent >300.000.
    Voi ii tolerati pe astia cu ECM asa mare ? Sau ce valoare ECM ingaduiti ? Ma gandesc ca daca nu i-ar tolera nimeni,asemenea "servere" ar mai disparea.
    Eu cred ca multi traiesc cu impresia ca smecheria si minciuna tine loc de inteligenta.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    eu am 5 tv-uri in casa, toate cu dreamboxuri, si de obicei nu opresc receptoarele cand nu ma mai uit, doar sting tv-ul.
    Pai daca merg de pe localul tau nu e nici o problema....
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    salut,
    azi avusei timp si m-am uitat pe cardsharing control.Linii multe cu ECM de ordinul zecilor de mii. Ba mai mult,am zis ca ajut un necajit care zicea ca nu are deocamdata card,acum avea ECM permanent >300.000.
    Voi ii tolerati pe astia cu ECM asa mare ? Sau ce valoare ECM ingaduiti ? Ma gandesc ca daca nu i-ar tolera nimeni,asemenea "servere" ar mai disparea.
    Eu cred ca multi traiesc cu impresia ca smecheria si minciuna tine loc de inteligenta.

    poti sa incerci sa te conectezi pe browser la cccam si sa vezi activeclient si sa faci refres ..o sa vezi daca la timp scurt de timp din parte acelui client vin solcitari si schimba des canalul. eu asa am scos vreo 2..initial am scos resharul dar ei inca creau in cateva secunde tot alte canale facand un trafic imens, desi nu aveau reshare.

    oare gresesc?...cei mai in tema ce ziceti..desi am taiat reshare ei tot facea solicitari pe 4-5 canale in cateva secunde
    DM500S + DM800HD

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca peerul respectiv a bagat liniile in oscam atunci tu poti taia ce vrei tu ca nu are efect , doar daca-l stergi cu totul

  9. #9
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default ...sau

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    ... doar daca-l stergi cu totul
    poti folosi si tu oscam, pui frumos anticascading la userul respectiv ( de preferat Anticascading numusers:1 si Anticascading penalty:2), si il cumintesti imediat...
    -=<SS2 FUN>=- Oscam sh4, mips, raspi
    DVBSky T9580,Alien2+,Emme Esse 115cm AL, IBU, DM3800, 100.5E-45W,Dm500S, CubeRevo250, Raspi, Asus Wl500GPv2 ...

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Romania
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    daca peerul respectiv a bagat liniile in oscam atunci tu poti taia ce vrei tu ca nu are efect , doar daca-l stergi cu totul
    da ai dreptate, doar ca eu vroiam sa zic ca asa e mai usor sa vezi daca e bagata linia in oscam si o da mai departe....ca daca ar fi in cccam fara reshare nu ar mai fi cereri
    DM500S + DM800HD

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu nu stiu ce sa mai cred. daca eu dau linie C [ CCcam ] la unul cu oscam,asta o scoate ca N,G,D,L,C,apoi le da mai departe,evident cu linia si cardul platit de mine,asta ar insemna ca aceste"lipitori" cum le numea pe aici cineva traiesc gratis pe sharing. el tot asa poate sa-mi dea si mie linie C sa zica ca face schimb.doar are carduri de-a altora destule. nu-i timp de a verifica des individual liniile,probabil in prima faza imi da un card sa verific.apoi in timp...daca cumva vezi,iti arunca imediat un card, nu neaparat cel cu care ai facut tu prima verificare.
    nu vreau sa zic ca numai asa se face,dar sigur se face si asa.
    azi am scos 9 linii cu ECM mari,3 fara carduri active deloc. cativa au recunoscut procedeul descris mai sus.
    deocamdata nu simt nevoia sa instalez oscam.dar nu mai fac din start cu nimeni schimb care foloseste oscam.
    rog sa ma corectati daca eu am gresit.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De asta sant recomandate linii cat mai putine,max 25-30 ca le poti usor supraveghea.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    eu nu stiu ce sa mai cred. daca eu dau linie C [ CCcam ] la unul cu oscam,asta o scoate ca N,G,D,L,C,apoi le da mai departe,evident cu linia si cardul platit de mine,asta ar insemna ca aceste"lipitori" cum le numea pe aici cineva traiesc gratis pe sharing. el tot asa poate sa-mi dea si mie linie C sa zica ca face schimb.doar are carduri de-a altora destule. nu-i timp de a verifica des individual liniile,probabil in prima faza imi da un card sa verific.apoi in timp...daca cumva vezi,iti arunca imediat un card, nu neaparat cel cu care ai facut tu prima verificare.
    nu vreau sa zic ca numai asa se face,dar sigur se face si asa.
    azi am scos 9 linii cu ECM mari,3 fara carduri active deloc. cativa au recunoscut procedeul descris mai sus.
    deocamdata nu simt nevoia sa instalez oscam.dar nu mai fac din start cu nimeni schimb care foloseste oscam.
    rog sa ma corectati daca eu am gresit.


    pai ce vrei sa spui? ca eu daca am um card pus in oscam in rec. dm. si pe linga el mai am inca doua rec. dm cu alte doua carduri locale tot in oscam, nu faci schimb cu mine? nu asta e probelma. problema e ca useri cu care am schimbat eu linii C trag din cardul tau cu care am schimbat linie C fara sa sa fiu eu vinovat de traficul care e pe linia respectiva. si apropo, cam ce trafic de ecm ar fi normal pe ora la un user?

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pin70 View Post
    pai ce vrei sa spui? ca eu daca am um card pus in oscam in rec. dm. si pe linga el mai am inca doua rec. dm cu alte doua carduri locale tot in oscam, nu faci schimb cu mine? nu asta e probelma. problema e ca useri cu care am schimbat eu linii C trag din cardul tau cu care am schimbat linie C fara sa sa fiu eu vinovat de traficul care e pe linia respectiva. si apropo, cam ce trafic de ecm ar fi normal pe ora la un user?

    Cine pune in Oscam ..stie ce face..

    Si cu asta nu mai comentez

  15. #15
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    eu nu stiu ce sa mai cred. daca eu dau linie C [ CCcam ] la unul cu oscam,asta o scoate ca N,G,D,L,C,apoi le da mai departe,evident cu linia si cardul platit de mine,asta ar insemna ca aceste"lipitori" cum le numea pe aici cineva traiesc gratis pe sharing. el tot asa poate sa-mi dea si mie linie C sa zica ca face schimb.doar are carduri de-a altora destule. nu-i timp de a verifica des individual liniile,probabil in prima faza imi da un card sa verific.apoi in timp...daca cumva vezi,iti arunca imediat un card, nu neaparat cel cu care ai facut tu prima verificare.
    nu vreau sa zic ca numai asa se face,dar sigur se face si asa.
    azi am scos 9 linii cu ECM mari,3 fara carduri active deloc. cativa au recunoscut procedeul descris mai sus.
    deocamdata nu simt nevoia sa instalez oscam.dar nu mai fac din start cu nimeni schimb care foloseste oscam.
    rog sa ma corectati daca eu am gresit.
    si pe m-ai acuzat in urma cu cu citeva luni ca n-am card activ,si era-i in eroare grava,in ce priveste ecm-urile care este o valoare acceptabila?
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top