Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default ecostar dsb 8100 .ma puteti ajuta?

    am facut rost de un eco dsb8100 cu cartela originala de nagravision cu care a venit .presupun ca sunt pereche.
    eu folosesc un nokia 9650s cu doua camuri un MR re. si un rev. si sincer mi se pare incalcita treaba cu acest ecostar.
    inainte de a face oaresce va rog respectuos .cateva sfaturi utile.
    ecostarul are doua intrari pt cartela si in spate spatiu pt cam ,care banuiesc ca nu este activat.
    port pt cablu rs232 .intrare de modem

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dat un search pe google despre echostar 8100 si a gasit destule, dar in spaniola. Presupun ca daca stai acolo stii limba.
    Nu cred ca nu e activat CAM-ul dar mi se pare ciudat ca se afla in spate...
    Cat mai costa un abonament la D+?
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ecostar dsb 8100 .ma puteti ajuta?

    Quote Originally Posted by cezar
    am facut rost de un eco dsb8100 cu cartela originala de nagravision cu care a venit .presupun ca sunt pereche.
    eu folosesc un nokia 9650s cu doua camuri un MR re. si un rev. si sincer mi se pare incalcita treaba cu acest echostar.
    inainte de a face oaresce va rog respectuos .cateva sfaturi utile.
    echostarul are doua intrari pt cartela si in spate spatiu pt cam ,care banuiesc ca nu este activat.
    port pt cablu rs232 .intrare de modem

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. GOLD BOX-PIONEER BCT1520 - ma puteti ajuta ?
    By bilibistrocu in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 1st March 2007, 17:13
  2. ma puteti ajuta?
    By isaictudor in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 26th April 2006, 07:15
  3. ma puteti ajuta si pe mine?va rog
    By cosmina in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 12th March 2006, 20:54
  4. Ma puteti ajuta cu o informatie ?
    By cezar in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 9th January 2005, 11:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top