Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default Hyundai HSS 7160 (decodor dublu)

    Am incercat ca sa folosesc cu HSS 7160 un al doilea LNB pe Eutelsat 16E, pe langa cel de la 1W. Am folosit un Switch 2x1 de la Amiko (DiSEqC 2.0).
    Dupa ce am terminat reglajele, scanarea noului satelit si totul parea OK, dupa ce comutam pe 1W, HSS 7160 nu mai indica semnal pe TP-urile de pe 16E. Mentionez ca pe "LNB Config" am declarat 1W ca #1 la "DiSEqC 1" si 16E ca #2 la "DiSEqC 1", iar la "Setare DiSEqC" am pus "High-Low/ off/ on/ no".
    Mutand cablul de la antena pe un Hyundai HSS 1160 pentru a face un test comparativ, acesta din urma a gestionat corect programele de pe ambii sateliti.
    S-a mai confruntat cineva cu o problema similara? Aveti sugestii pentru o posibila rezolvare?
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    caras-severin[Ţuică County] noua regiune a tarii
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    #2 diseqc 2 incearca
    FORZZA MILAN-FORZZA ARMATA ULTRA-FORZZA LUPII GALBENII.......FUCK THE SYSTEM

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cumva ai legat al doilea receiver din decodorul dublu in loop? Cate cabluri iti vin de la antena?

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Kroky

    Nu. Acel decodor functioneaza doar ca rec simplu. Cartela a doua nu este folosita momentan. De la antena vine un singur cablu pe intrarea pentru prima cartela.

    @samuell

    Voi incerca diseara.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune la semnal 22khz Oprit, semnal sunet Oprit, DISEqC pornit, DISEqC repetat 0(sau oprit).

    aceleasi probleme le aveam si eu cu un monobloc de 6 grade 7W-1W si cu conf asta l-am rezolvat. Pana sa ii dau de cap, ca sa imi mearga programele de pe 7W, trebuia sa comut de pe o frecventa inalta de la 1W pe o frecventa joasa de la 7W. acum merge fara probleme

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    pune la semnal 22khz Oprit, semnal sunet Oprit.
    Pai daca pune la semnal 22 khz Oprit nu mai vede banda de sus, si mai toate canalele sunt acolo...
    @Sky's the limit
    Setarile indicate de tine sunt corecte.
    Verifica la LNB Config. daca ai High LO 10.600 iar Low LO 9.750
    Verifica daca intr-adevar sus la antena LNB-ul pentru Digi este legat la intrarea 1 a comutatorului Diseq si LNB-ul pentru 16°E la intrarea 2.

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,404
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu 22 kHz oprit imi merge si banda de sus, nu am problema pe niciuo frecventa. la mine asa am reusit sa-i dau de cap.

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ Kroky

    Avand in vedere confirmarea ta ca setarile sunt corecte, am resetat receptorul si am reluat procesul de scanare. Acum totul e ok, nu mai apar anomalii.
    Multumesc.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Romania
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze. mesaj repostat din eroare.
    Dorel Visan: "mi-ati bagat maimuta-n casa." filmul Occident

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top