Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Discovery HD Showcase Optibox Focus sat

    Stie cineva de ce nu am sonor pe Discovery HD Showcase:
    Frecventa 12015 H 30.000
    SID am pus atat 4102 cat si 4106
    Audio pid 644 (eng nu merge) fara sonor
    Vpid 513

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    anomalia este doar pe acest canal ?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, de exemplu pe aceasi frecventa la Discovery History am si sonor si subtitrare

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Discovery HD emite audio doar Dolby AC3. Daca ai un Tv ce nu stie aceasta norma, nu ai audio. Am patit si eu cu un LCD Swisstech, model mai vechi.
    Incearca si pe alt TV...

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vrei sa zici ca pe un tv-ul CRT, vechi nu merge audio? daca scoti din receptor analog?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si History HD emite tot Dolby AC3 pe aceasi frecventa(adica 12015) iar la acest canal am sonor

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AC3 downmix -> on pe receiver (in select audio track; buton galben) si nu este nevoie sa stie tv-ul Dolby AC3.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default sunet...

    incearca asa: menu-setup-sistem-AV settings-AC3 default yes. asta la DM800se, vad ca ai optibox nu stiu cum este la el
    Last edited by gik2000; 11th January 2012 at 18:39.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gik2000 View Post
    incearca asa: menu-setup-sistem-AV settings-AC3 default yes. asta la DM800se, vad ca ai optibox nu stiu cum este la el
    Da este pe AC3 default, nu asta e problema din pacate.
    Poate cineva sa-mi dea audio pid care este setat la el?
    Discovery showcase hd
    eu am: svcID 4106
    audio pid 644
    pcrpid 8189
    video pid 513
    frecventa 12015

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default este

    Quote Originally Posted by MariusCluj View Post
    Da este pe AC3 default, nu asta e problema din pacate.
    Poate cineva sa-mi dea audio pid care este setat la el?
    Discovery showcase hd
    eu am: svcID 4106
    audio pid 644
    pcrpid 8189
    video pid 513
    frecventa 12015
    Este sonor
    Schimba sid 4102
    eu am sonor si pe SID 4106 si pe 4102
    pe ambele sonorul este pe 644 ac3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top