Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default CCam si Diablo wifi

    Salut la toata lumea.
    Ma poate ajuta cineva sa pornesc un diablo wifi cu ccam pe un TV Samsung? Ccam-u se conecteaza la server dar nu vrea sa faca lumina.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picieri View Post
    Salut la toata lumea.
    Ma poate ajuta cineva sa pornesc un diablo wifi cu ccam pe un TV Samsung? Ccam-u se conecteaza la server dar nu vrea sa faca lumina.
    Salut !

    S-a mai discutat si se pare ca merge cu lini N ...deci mai intai incearca cu o linie N sa vezi daca merge si eventual dupaia cu linii C

    Bafta !

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge foarte bine cu linie C, dar suporta o singura linie..

    cccam nu merge cu linii N, are client de newcamd pt linii N

    vezi in setari, auto pmt, etc, ce mai ai pe acolo, o sa ti fac diseara o poza cu setarile mele..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, chiar ieri am facut 2 Samsunguri cu tuner S2 si merge impecabil.
    ce versiune de WIFI ai 2.5 sau 2.3

    PS: iti trebe un cas3 ca sal programezi.

    daca ai nevoie de ajutor, scriemi.
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc baieti de promptitudine, dar sa va dau toate detaliile si constatarile.
    TV este un samsung 46D7000 cu dvb-s2, camul este un diablo wifi 2,3 cu underworld 2.18.
    Prima constatare dezamagitoare a fost ca in momentul in care bag camul in TV nu mai merg nici programele free. In meniul camului imi arata ca ccamu este conectat. Am gasit pe youtub un filmulet in care este facuta o descrie, am procedat exact ca acolo dar fara rezultate. Sincer am fost foarte entuziasmat de aceasta solutie dar acuma sunt foarte dezamagit, ma asteptam sa mearga din prima fara nici o problema. Daca are cineva timp, chef si rabdare ma gasiti pe mess cu acelasi id.
    Va multumesc inca odata pentru ajutor.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat diablo wifi 2.3 si 2.5 cu soft 2.18
    intrun ue46d8090 merg ambele variante de
    nota 10.
    sar putea sa ai niste configurari gresite in Diablo.

    deci sa inteleg ca te sti cu camul, sau?
    ai setat prioritatea de decodare?
    si il vede televisorul ca cam?
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dublu dublu
    Last edited by chris01; 13th January 2012 at 17:48. Reason: dublu
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca era ceva cu softu din cam, am pus versiunea 2.19 si acuma merge. Sincer asteptam ceva mai mult de la jucaria asta, poate ca mai jucandu-ma cu el voi avea rezultate mai bune. Timpul e destul de mare, face freezuri dese si destul de lungi, nu se poate urmari un film.

  9. #9
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum am spus, problema sta la HW-ul de la duolabs apoi firm ce folosesti, pune linie N protocol newcs si vezi ca nu mai face frezz
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A reusit cineva sau poate testa un cam Diablo WiFi si pe o plasma Panasonic TX-P42GT30E ?
    Sint interesat sa cumpar un cam Diablo WiFi , insa nu stiu ce vers. ar functiona corect pe acest model , sint din Bucuresti

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu as fi interesat pentru un LG 42LW650S.

  12. #12
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da merge perfect pe o astfel de plasma, cel putin versiunea 2.3 cu soft underworld 2.19.

    Quote Originally Posted by lupull View Post
    A reusit cineva sau poate testa un cam Diablo WiFi si pe o plasma Panasonic TX-P42GT30E ?
    Sint interesat sa cumpar un cam Diablo WiFi , insa nu stiu ce vers. ar functiona corect pe acest model , sint din Bucuresti

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cccam am incercat toate variantele,pe mai multe deviceuri,cu diverse hw rev si software,chiar si cu tunerul dvb-c,si in vu+ uno se blocheaza,isi revine.cu n merge perfect.e ca la stb golden media900 unde procesorul nu accepta cccam,doar oscam,orice se incearca.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am comandat si eu un diablo wifi si vreau sa-l folosesc pe un samsung.
    Nu am cas3, asa ca, este cineva amabil care are cas3 sa mi-l programeze si mie?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ne dai si locatia mai exacta...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top