Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate ceva decoda pe Hispasat?

    Buna Pe acest satelit nu mai merge la mine de ceva vreme canalele
    codate ce se intimpla? softul ce folosesc este de vina sau intradevar nu se m,ai vede nimic. Astept parerile voastre!

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Esti tu cam obosit sau limba romana e grea?
    Vrei sa ghicim noi "softul" pe care-l folosesti?
    Pe spanioli se poate decoda pachetul TV Cabo...probabil folosesti un player DVB (ProgDVB, AltDVB..etc)....ai nevoie de s2mu 1.19 si un softcam cu keile la zi......gasesti pe orice forum de specialitate un link catre cele necesare...
    ...sau daca stii sa modifici singur keia in softcam

    Nagravision - 4901
    Key: 00
    key: E6 CF DE 88 11 B4 1D 68
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se vede (pt cat timp nu stim ) pachetul tv cabo cat si pachetul multicanal :P
    Incearca ultimul s2emu cu un softcam de astazi si trebuie sa se vada
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    144
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar taquilele merg ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze yanq pentru ca nu am detaliat ce soft folosec dar
    acuma sa facut lumina si la mine. problema era s2emu era vechi ca si key-urile.
    Multumesc Mult pentru ajutorul vostru!

  6. #6
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by CorE
    dar taquilele merg ?
    Nope.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se decoda ceva cu DVBViewer
    By trubadurul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 26th January 2006, 20:01
  2. Ce se poate decoda si ce nu cu SS2?
    By alx in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2005, 15:54
  3. Se poate decoda Cryptoworks cu o placa DVB?
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 23rd October 2004, 13:07
  4. Replies: 1
    Last Post: 2nd April 2004, 23:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top